Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției

Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
Doi români au fost găsiți morți la un studio de tatuaje din Anglia. Foto simbol: Pixabay

O amenințare cu bombă într-un local din Ploiești a dus la blocarea zonei centrale din municipiu, potrivit Ziarulincomod.ro. Cum echipajul pirotehnic al SRI nu a identificat obiecte periculoase, bărbatul care lansase alerta a fost dus la sediul poliției pentru a da explicații, transmite G4Media.ro.

Ploiești: Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul orașului

Potrivit polițiștilor prahoveni, un bărbat a sunat la Poliția Municipiului Ploiești, duminică, în jurul orei 20:15, susținând că într-un local din oraș urmează să explodeze o bombă.

„În această seară, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că urmează să explodeze o bombă la un local din municipiu. În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului și asigurând zona. Conform procedurilor specifice în astfel de situații, au fost efectuate verificări,  fără ca aspectele sesizate să se confirme. La acest moment, se fac verificări în vederea depistării apelantului, care a fost identificat și luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Poliția Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina