Ana Birchall, la “Evenimentul Zilei”: Iosif Buble mi-a denigrat și defăimat imaginea

Ana Birchall, la “Evenimentul Zilei”: Iosif Buble mi-a denigrat și defăimat imaginea

Fostul secretar executiv al PSD Ana Birchall a dat o serie de precizări, în platoul emisiunii “Evenimentul Zilei” cu Robert Turcescu și Ion Cristoiu, difuzată miercuri de B1 TV, vizavi de procesul pe care i l-a intentat jurnalistului Iosif Buble.

Ana Birchall i-a intentat proces jurnalistului Iosif Buble după ce acesta a publica un filmuleț pornografic pe site-ul său, spunând că protagonista acestuia este Ana Birchall.

Aceasta a menționat că Buble nu s-a oprit doar la acest filmuleț, publicând circa 22 de articole defăimătoare la adresa Anei Birchall.

„Procesul împotriva lui Iosif Buble nu este un atac la jurnaliști, ci un proces intentat unei pesoane care a denigrat și defăimat cu bună intenție fără să țină cont de adevăr”, a spus Birchall.

Ana Birchall, despre procesul cu Iosif Buble

Ana Birchall a declarat că a fost o întreagă campanie de defăimare în care manipularea a fost folosită intens. Aceasta a spus că invită pe toată lumea să vizioneze clipul și să vadă că nu ea este protagonista, diferențele aspectului fizic fiind clare.

Ana Birchall: Am fost subiectul unei campanii de defăimare

Ana Birchall spune că această situație nu a afectat-o doar pe ea, ci și pe copilul și părinții ei. „Cel mai decent lucru pe care l-ar putea face domnul Iosif Buble ar fi să iasă public și să își ceară scuze”, a concluzionat fostul secretar executiv al PSD.

Iosif Buble ar trebui să își ceară scuze, Ana Birchall