A murit Andrei Gheorghe (VIDEO)

A murit Andrei Gheorghe (VIDEO)

A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baie. Apelul la 112 a venit puțin după ora 22.00.Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gheorghe a fost reporter special la Radio Constanța vreme de doi ani, până în 1993, apoi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța până în 1996. În perioada 1996-2002 a realizat emisiunile „Midnight Killer” și „13-14” la Pro FM București. Tot atunci a lucrat la emisiunea „Lanțul Slăbiciunilor”, dela Pro TV.

În 2002 și 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe”, a reluat emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A jucat în mai multe filme și a colaborat cu Paraziții pentru albumul ”Irefutabil”.

În 2004 a fost consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV.

De asemenea, Andrei Gheorghe a scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.

De-a lungul timpului, acesta a ocupat mai multe funcții de conducere: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

În 2006, la editura Polirom a apărut volumul „Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”.