Andrew Tate, de după gratii: „România e o țară comunistă”. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)

Andrew Tate, de după gratii: România e o țară comunistă. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care corupția este accesibilă tuturor (VIDEO)
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vorbind despre România în 2022, Andrew Tate ne lăuda țara în care s-a mutat și explica de ce preferă să trăiască în țări în care există „fibre morale dincolo de bani” și unde „corupția este accesibilă tuturor”.

Andrew Tate a spus în 2022 că vrea să trăiască într-o societate în care să poată face și el parte din mecanismul de corupție

El a dat drept exemplu România și Dubai ca fiind țări deosebit de religioase, unde oamenii apreciază o putere superioară care se află dincolo de bani și de guvern.

„Mi se pare jignitor ca un ofițer de poliție din Anglia să mă oprească și să refuze să ia mită”, a declarat Andrew Tate.

„Vă spun de ce; pentru că va sta acolo și va spune „nu, nu, asta este legea; legea și ordinea”.
„Dar dacă ești miliardar sau Boris Johnson, poți să te duci pe insula lui Epstein; poți să dai petreceri în timpul COVID, poți să faci ce dracu’ vrei. Așa că întreaga idee din spatele legii și a ordinii este o minciună și o abureală.”

La finalul explicației sale, Andrew Tate a spus că ar prefera mai degrabă să trăiască într-o societate în care să poată face și el parte din mecanismul de corupție.

„Dacă există corupție, și există, să ne jucăm cu toții […] Îmi place să trăiesc într-o societate în care banii, influența și puterea mea înseamnă că nu sunt sub sau îndatorat la niciuna dintre aceste legi de rahat.”

Apoi, într-o înregistrare video adresată fanilor săi și abonaților de la „Hustler University”, Tate le explica motivele pentru care a ales să se mute în România, sugerând că i-ar fi mai ușor să scape de eventuale acuzații de viol.

Acum, Andrew Tate, după ce a fost închis pentru viol și trafic de persoane alături de fratele său, scrie într-o nouă postare pe Twitter, că România este o țară comunistă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)