„Angajează” cel mai bun „bodyguard” pentru piticotul tău! O barieră de protecție pentru pat îl va feri de loviturile periculoase

Angajează cel mai bun bodyguard pentru piticotul tău! O barieră de protecție pentru pat îl va feri de loviturile periculoase
bariera protectie pat

La vârste fragede, patul nu este doar locul de somn, ci și „parcul” de distracții favorit pentru orice copil. Fetițe sau băieței, în acel spațiu se simt supereroi și personaje din cărți și desene animate, imaginația și creativitatea dând naștere unor povești cu totul speciale pentru ei. Dorința acestora de a descoperi trebuie mereu încurajată, însă, în același timp, se impune și luarea de măsuri care să le asigure securitatea. O barieră de protecție pentru pat este soluția ideală în acest sens! Partenera perfectă în fața năzdrăvăniilor celor mici, aceasta elimină riscurile de accidentare, contribuind la amenajarea unui mediu sigur pentru piticoți.

Patul este un fel de „țară a tuturor posibilităților” pentru copii. Aici își imaginează cazemate și fortărețe indestructibile, fac cele mai năstrușnice ghidușii, iar acrobațiile executate în acest perimetru sunt ceva uzual. Toate aceste idei de divertisment sunt amplificate atunci când au la dispoziție patul matrimonial al părinților. Dimensiunile generoase îi inspiră parcă spre noi scenarii de film, în care ei sunt personajele principale. Însă aceste distracții se încheie uneori în moduri nefericite, prin lovituri cauzate de căzăturile de la nivelul saltelei. Nici cadrul rigid al patului nu este tocmai prietenos cu cei mici, mulți dintre ei lovindu-se de marginile dure, la cap, față sau gură.

bariera protectie pat

Elimină riscurile de accidentare ce au loc în perimetrul patului!

Vestea bună este că poți preveni astfel de incidente prin „serviciile” oferite de o bariera protectie pat. „Agentul 001” din categoria protecțiilor de pat va bloca orice alunecare de pe saltea și va împiedica loviturile dureroase pe care le-ar putea suporta copiii, prin căzături de la înălțime.

Aceste articole sunt recomandate atât pentru siguranța micuților în timpul programului de joacă, dar și pe durata somnului. Dacă năzdrăvanul tău are un somn agitat și tinde să se răsucească în diverse poziții până la trezire, poți elimina riscul căderii sale din pat, cu ajutorul unor bariere. Le poți regla doar pe înălțime, lungimea fiind fixă, motiv pentru care va trebui să măsori corect dimensiunea patului înainte de a achiziționa acest produs. Înălțimea în dreptul plasei este ajustabilă, putând ajunge la modelele XXL până la 81 – 96 cm, ceea ce oferă protecție sporită chiar și atunci când copilul stă în picioare.

Înainte de a comanda o barieră de protecție pentru pat, este foarte important să măsori corect lungimea și lățimea patului. În acest fel, ai siguranța că dimensiunile produsului sunt compatibile cu patul de acasă, montarea făcându-se fără a avea surprize neplăcute.

Bariera XXL sau … pe aici chiar nu se trece!

Ai un piticot cu vârsta până în 5 ani? O barieră de protecție pentru pat XXL este considerată cea mai eficientă și este destinată copiilor sub 5 ani! Cu siguranță acest produs îți va reda liniștea sufletească, atunci când îl vei lăsa pe micuțul tău singur în pat, fie la somn, fie la joacă. Acest model se potrivește la majoritatea tipurilor de paturi și saltele, iar, datorită lungimii mari, asigură protecția pe toată partealaterală a mobilierului. Înălțimea generoasă va bloca accesul micului aventurier dincolo de granițele trasate de barieră, iar sistemele de prindere îți vor permite conectarea mai multor module, pentru a crea un țarc sigur pentru cel mic. Astfel, toate părțile laterale ale patului vor fi asigurate, cu o eficiență maximă de protecție.

Știai că 43% dintre copii suferă accidentări care ar fi putut fi prevenite? Montează o barieră de protecție pentru pat și contribuie la scăderea acestui procent alarmant!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal