Ani de liceu: şase elevi din Argeş au mers beţi la ore!

Ani de liceu: şase elevi din Argeş au mers beţi la ore!
Foto: Poliția Română/Facebook.

Un caz rar şi foarte grav a avut loc, miercuri, la un liceu din Câmpulung, județul Argeș. Şase elevi au fost prinşi, de profesori, beţi la ore. Unuia dintre adolescenţi i s-a făcut rău și a fost dus la spital.

Din primele verificări a reieșit că șase elevi de clasa a 9-a au consumat alcool. Se pare că unul dintre băieţi a adus băutura la şcoală.

Tinerii vor fi amendaţi

În ziua de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unităţi de învăţământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alţi colegi”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş

Poliţiştii vor aplica amenzi.

În urma celor constatate, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, conform Legii 61/1991, celor şase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au avut în atenţie unitatea de învăţământ şi au desfăşurat activităţi de verificare, în anul 2021.

De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activităţi informativ-educative cu elevii şi cadrele didactice”, indică acelaşi comunicat.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe