Gesturi de maidan într-un liceu din Buzău. Tânără profesoară, umilită de elevi. Imaginile au ajuns virale pe Tik Tok (VIDEO)

Gesturi de maidan într-un liceu din Buzău. Tânără profesoară, umilită de elevi. Imaginile au ajuns virale pe Tik Tok (VIDEO)
Profesoară din Buzău, umilită de elevi

În multe dintre școlile din România, cadrele didactice au ajuns bufonii elevilor. Un exemplu în acest sens a devenit viral pe Tik Tok. O tânără profesoară a fost victima unei farse de prost gust, în timpul orelor de curs.

Elevii au rupt intenționat scaunul de la catedră, pe care l-a poziționat apoi doar de formă. Astfel, profesoara a căzut pe spate, când a vrut să se așeze. Conducerea liceului a fost sesizată de profesoară și urmează să demareze o anchetă internă.

„Am avut și profă” este descrierea internautului care a postat imaginile ce prezintă farsa grosolană în social media.

Profesoara care a căzut sub catedră, lăsată fără ajutor

Elevii de la Liceul „Henri Coandă” din Buzău au izbucnit în râs, în momentul în care profesoara de biologie a căzut sub catedră. În urma incidentului, cadrul didactic s-a ales cu răni serioase.

Și mai șocant este faptul că elevul care se afla exact lângă catedră a refuzat să-i ofere ajutor profesoarei umilite de tineri. El a început să râdă și să se plimbe nepăsător prin sala de clasă.

Elevii care și-au bătut joc de profesoară riscă să fie exmatriculați.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Angajații din Educație, umiliți de elevi și de politicieni

Sistemul de Educație trece prin momente dificile. În timp ce sunt umiliți de elevi și de guvern, angajații din sistem au amenințat că pregătesc greva generală dacă nu vor primi majorările salariale promise și amânate.

Mai mult, potrivit celui mai recent sondaj al sindicaliștilor, 40% din personal este hotărât să-și dea demisia și să se reprofesionalizeze, din cauza salariilor derizorii și în general, a condițiilor de muncă modeste.