Arad: 30 de migranţi turci care ar fi intrat ilegal în ţară prin Serbia, prinși în mai multe pensiuni

Arad: 30 de migranţi turci care ar fi intrat ilegal în ţară prin Serbia, prinși în mai multe pensiuni
Foto simbol: Pixabay

Poliţiştii din Arad au descoperit 30 de migranţi turci care ar fi intrat ilegal în ţară, prin Serbia. Aceștia stăteau cazați la pensiuni din municipiul Arad şi localitatea  Vladimirescu.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei 30 de migranţi fiind preluaţi de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii au verificat pensiunile respective în urma unor informaţii şi au găsit 27 de turci cazaţi în Vladimirescu şi trei în Arad.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Inspectoratului General pentru Imigrări şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a reieşit că aceştia nu figurau ca intraţi legal pe teritoriul României”, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său