Argeș: Femeia suspectată că și-a ucis copilul de 4 ani a fost arestată

Argeș: Femeia suspectată că și-a ucis copilul de 4 ani a fost arestată
Foto: brasovpress.ro

Magistraţii Tribunalului Argeş au emis, sâmbătă după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele Gabrielei Ţicu, femeia suspectată că vineri dimineaţă şi-a ucis băieţelul în vârstă de trei ani şi zece luni, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie, informează Mediafax.

Potrivit portalului instanţelor de judecată din judeţul Argeş, judecătorii de la Tribunalul Argeş au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele Gabrielei Ţicu valabil din 1 noiembrie până la 30 noiembrie inclusiv.

În faţa instanţei de judecată femeia acuzată că şi-a ucis băieţelul, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie, a fost reprezentată de un avocat din oficiu.

Decizia privind arestarea preventivă poate fi contestată la Curtea de Apel Pitesti în termen de 48 de ore.

Gabriela Ţicu, în vârstă de 25 de ani, din localitatea argeşeană Poienarii de Muscel este suspectată că vineri dimineaţă şi-a ucis băieţelul în vârstă de trei ani şi zece luni, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit. Apropiaţi ai familiei spun că tânăra era depresivă şi că se afla în această stare de la naşterea copilului.

Tags: