Argeș: Un incendiu a izbucnit la o fabrică de mobilă. Nu au fost raportate victime

Argeș: Un incendiu a izbucnit la o fabrică de mobilă. Nu au fost raportate victime
Foto: evz.ro

Treizeci de utilaje de prelucrare a lemnului au fost degradate în urma unui incendiu care a izubcnit, joi, la o fabrică de mobilă din comuna argeșeană Valea Mare Pravăț, arată Mediafax.

La fața locului au sosit trei echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă și o autosanitară SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure, nu au fost înregistrate victime sau persoane intoxicate cu fum.

Flăcările incendiului au fost stinse după aproximativ șase ore.

Potrivit martorilor, incendiul ar fi pornit de la atelierul de vopsitorie.

Polițiștii și pompierii militari urmează să stabilească împrejurările în care a izbucnit incendiul și cauzele acestuia.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan