Au apărut primele imagini cu explozia de la Reșița (VIDEO)

Au apărut primele imagini cu explozia de la Reșița (VIDEO)
Foto: B1 TV

Au apărut primele imagini surprinse cu explozia de la Reşiţa.

Este vorba despre imagini de pe camerele de supraveghere care au prins exact momentul deflagrației.

O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite în urma exploziei ce a avut loc la un bloc de locuinţe. Cel puţin 9 apartamente au fost afectate, iar locatarii clădirii au fost evacuaţi.

Cauza exploziei nu a fost stabilită până la această oră, cel mai probabil fiind să se fi produs din cauza unei acumulări de gaze de la rețea sau de la o centrală termică. Explozia a avut loc într-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Reşiţa, într-un apartament de la etajul al doilea. În urma deflagrației au fost afectate blocul în cauză, blocul de vis-a-vis, precum și mai multe autoturisme.

Cei tei răniţi au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Reşiţa, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa, Ancuţa Balint.

În urma exploziei toţi locatarii blocului au fost evacuaţi, în condiţiile în care au fost grav avariate parterul şi primele trei etaje ale imobilului, o parte dintre pereţi dărâmându-se, în timp ce plafonul dintre etajele doi şi trei s-a prăbuşit.

De asemenea, în urma deflagraţiei au fost distruse mai multe maşini parcate în zonă. Totodată, au fost afectate şi câteva locuinţe dint-un bloc învecinat.

Primele imagini cu explozia din Reșița

Embed:

 

 

Tags: