Autoritățile au anunțat restricții de circulație în București, pentru înlocuirea rețelei de apă potabilă. Iată care sunt cele mai afectate zone

Autoritățile au anunțat restricții de circulație în București, pentru înlocuirea rețelei de apă potabilă. Iată care sunt cele mai afectate zone

Începând de astăzi, 8 septembrie se vor institui restricții de circulație în zona intersecției bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea, în vederea înlocuirii rețelei de apă potabilă din Capitală, a anunțat Brigada Rutieră, într-un comunicat citat de Libertatea.

Brigada Rutieră București le cere șoferilor să circule cu prudență în zona afectată și să respecte indicatoarele amplasate la fața locului.

Cum vor fi dispuse restricțiile rutiere din Capitală

Pentru efectuarea lucrărilor la rețeaua de apă potabilă, restricțiile de circulație din zona intersecției bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul General Vasile Milea, restricțiile rutiere anunțate vor fi dispuse astfel:

În etapele I și II, pe bulevardul Iuliu Maniu pe sensul de intrare în București. Aici vor fi asigurate trei benzi de circulație.

În etapa cu numărul III se vor asigura doar două benzi de circulație. Restricțiile vor fi impuse pe benzile 2 și 3, înainte de intersecția cu bulevardul General Vasile Milea.

În etapa cu numărul IV restricțiile vor fi amplasate în intersecție, pe cealaltă parte a liniei de tramvai, spre Piața Leu. Autoritățile anunță că vor fi asigurate două benzi de circulație.

Orele la care se efectuează lucrările

Lucrările de înlocuire a rețelei de apă potabilă din Capitală sunt programate în intervalul 9.00 – 15.00 și 22.00 – 6.00.

În afare orelor de program, executantul va ridica restricțiile de cericulație de pe cele două bulevarde și va asigura șantierul. Brigada Rutieră București le cere conducătorilor auto să fie prudenți și să respecte toate indicațiile de circulație din zonă.