Avocatul lui Gheorghe Ștefan: Este acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar putea fi reținut (VIDEO)

Avocatul lui Gheorghe Ștefan: Este acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar putea fi reținut (VIDEO)
Foto: pressalert.ro

Gheorghe Ștefan este acuzat de trafic de influență și spălare de bani, a anunțat, luni, avocatul acestuia, Cătălin Dancu.

Potrivit avocatului, Ștefan este acuzat de transferarea a patru milioane euro operațiuni financiare în vederea susținerii proiectului de licențe Microsoft.

”Pentru Gheorghe Ștefan la ora aceasta prin ordonanță se pune în discuție infracțiunea de trafic de influență și spălare de bani”, a spus el.

Dancu a afirmat că Gheorghe Ștefan este pregătit pentru reținrere, el fiind anunțat că acest lucru s-ar putea întâmpla.

”Urmează să se desfășoare activități care au ca scop propunerea de reținere și ulterior de arestare preventivă”, a explicat avocatul.

Gheorghe Ștefan a fost adus cu mandat, luni dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde a fost audiat în dosarul Microsoft (Detalii AICI).

La sediul DNA au fost aduși cu mandat și Dorin COcoș și Nicolae Dumitru, aceștia fiind audiați în același dosar. (Detalii AICI)

Gheorghe Ștefan ar putea fi reținut în dosarul Microsoft

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)