Bacău: Copil de şapte ani răpit, cerere de răscumpărare de 500 de milioane de lei vechi

Bacău: Copil de şapte ani răpit, cerere de răscumpărare de 500 de milioane de lei vechi
Foto: dcnews.ro

Un copil de şapte ani a fost răpit, marţi, din faţa grădiniţei Domniţa Maria din Bacău, scrie Adevărul. Răpitorii l-au forţat să urce într-un BMW X5 cu numere de Italia, şi apoi au cerut părinţilor 500 de milioane de lei vechi, drept răscumpărare.

Părinţii au fost de acord şi s-au întâlnit cu răpitorii, în parcarea Hotelului Moldova, pentru a le da banii. Poliţiştii au organizat un flagrant şi i-au prins pe răufăcători.

În urma intervenţiei poliţiştilor, copilul a fost recuperat, iar răpitorii, cu vârste între 25 şi 30 de ani, au fost reţinuţi, şi sunt acuzaţi de răpire.

În prezent se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Bacău, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„Dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia vor primi o pedeapsă cuprinsă între 7 şi 15 ani de închisoare”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, citată de sursă.

Ultima oră
14:15 - GCS: 1.131 de paturi ATI COVID în România, din care 990 sunt ocupate. Câte locuri sunt în București
14:12 - Eugen Tomac (PMP): Comisia Europeană monitorizează situația comunității românești din Serbia, care e în continuare profund discriminată. Belgradul încalcă flagrant drepturile românilor
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea