Galați: Bărbat ARESTAT pentru ULTRAJ după ce a AMENINȚAT cu moartea doi polițiști

Galați: Bărbat ARESTAT pentru ULTRAJ după ce a AMENINȚAT cu moartea doi polițiști

Un bărbat de 53 de ani a fost arestat sub acuzația de ultraj pentru că ar fi amenințat doi polițiști cu moartea iar pe unul dintre ei chiar l-ar fi lovit cu piciorul.

Bărbatul era audiat împreună cu trei femei, sub suspiciunea de violenţă în familie şi ameninţare, la sediul postului de Poliţie din localitatea gălăţeană Pechea, potrivit adevarul.ro.

„În timpul audierilor, bărbatul de 53 ani a devenit violent, adresând ameninţări cu moartea celor doi poliţişti prezenţi şi lovindu-l pe unul dintre ei cu piciorul”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Astfel, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și i-a fost deschis dosar penal pentru ultraj.

Ultima oră
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”