Becali nu uită să se și distreze în penitenciar: Cutia sa de table, una de calitate, produsă în serie limitată

Becali nu uită să se și distreze în penitenciar: Cutia sa de table, una de calitate, produsă în serie limitată

Gigi Becali îmbină utilul cu plăcutul în spatele gratiilor. Finanţatorul Stelei joacă table cu deţinuţii, dar nu pe bani, ci pe mâncare, ţigări şi alte lucruri la mare căutare în penitenciar. E mărinimos dar şi secretos. Nu a vrut să spună cât costă cutia sa de table, una foarte scumpă, produsă în serie limitată.

Gigi Becali îşi face viaţa mai frumoasă după gratii şi nu a uitat de marea sa pasiune, jocul de table. Parteneri îi sunt alţi deţinuţi, iar miza nu este doar a rezultatului final.

Gigi Becali îşi alege cu grijă adversarii şi se joacă pe ţigări, pe mâncare şi alte lucruri care sunt la mare căutare în închisoare.

Iar Becali este mărinimos şi nu vrea nimic de la cei cu care joacă atunci când câştigă la table. Atunci când pierde, lucru care se întâmplă foarte rar, Gigi Becali îşi plăteşte datoria cu diferite lucruri sau produse, ceea ce constituie un mare motiv de bucurie pentru deţinuţi. Asta şi pentru că ce primeşte de la familie este mereu de cea mai bună calitate.

O atracţie pentru deţinuţi o reprezintă şi cutia de table a lui Gigi Becali. Costă o mică avere şi a fost produsă în ediţie limitată, motiv pentru care finanţatorul Stelei este foarte atent, şi nu lasă pe oricine să se bage la joc.

Partenerii de joc ai lui Becali au fost impresionaţi de zarurile şi de piesele jocului  şi, curioşi, l-au întrebat cât costă. Deşi era ca o carte deschisă pentru mai toată lumea atunci când era liber, Gigi Becali a zâmbit doar şi a păstrat secretul.

Tablele lui Gigi Becali din penitenciar, editie limitata

Embed: