Botez cu Florin Salam și 300 de invitați la un local din Otopeni, în plină pandemie de COVID-19. Poliția Ilfov susține că regulile de siguranță sanitară au fost respectate, deși imaginile arată contrariul

Botez cu Florin Salam și 300 de invitați la un local din Otopeni, în plină pandemie de COVID-19. Poliția Ilfov susține că regulile de siguranță sanitară au fost respectate, deși imaginile arată contrariul

Manelistul Florin Salam a fost cap de afiș, sâmbătă, noapte la un botez la care au luat parte 300 de invitați, deși actualele prevederi ale stării de alertă stipulează că organizarea petrecerilor private în spații închise cu un număr mai mare de 20 de persoane este interzisă. La sărbătoarea dedicată copilului lui Vali Țigănime, care a avut loc la un salon al Ambasad`Or din Otopeni, nu s-ar fi aplicat nicio regulă, deși reprezentanții din Poliția Ilfov susțin contrariul și confirmă că înăuntru au fost trei petreceri, nu una.

Botez cu Florin Salam și 300 de invitați la un local din Otopeni, în plină pandemie de COVID-19

Vestea vine în contextul în care, doar duminică, autoritățile române au anunțat 391 de cazuri noi de COVID-19, dar și pe fondul anunțurilor guvernamentale privind suspendarea autorizației pentru localurile în care nu sunt respectate regulile de siguranță sanitară.

Petrecerea de botez a avut loc sâmbătă noapte, în Otopeni, Ilfov. Potrivit Libertatea, sărbătoarea a fost organizată de Vali Țigănime, băiat „finuț, cu bani mulți, care construiește blocuri în Popești-Leordeni, alături de doi asociați”, spun prietenii săi. „Ce 100 de invitați? Cred că au fost 300 de persoane”, susține unul dintre participanții evenimentului la care a luat parte și Florin Salam. Toni Ciolac, cumătrul lui Văli Țigănime, și Țancă Uraganul îl acompaniau pe celebrul manelist, care era „asaltat” de lei și valută.

Andreea Tonciu a fost și ea prezentă, iar printre oaspeți s-a numărat și unul îmbrăcat în polițist, cu mănuși și mască. O altă persoană prezentă la eveniment susține că „băiatul în uniformă a venit echipat așa, la mișto. Iar pe Andreea am mai văzut-o la petreceri de acest gen”.

Poliția Ilfov susține că regulile de siguranță sanitară au fost respectate, deși imaginile arată contrariul

„Nici nu știu dacă e în Ilfov localul, o să mă interesez. Oricum, pe grupul nostru nu a fost nicio comunicare legată de așa ceva”, a fost reacția Anei Maria Ciolcă,purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. Ceva mai târziu, ea a revenit cu o altă declarație: „Din ce am înțeles, regulile au fost respectate și nu a fost nicio reclamație. Au fost trei petreceri în acea locație, mesele au fost puse la distanță de un metru și jumătate, cel puțin așa a transmis reprezentantul salonului de evenimente”.

Contactat de Libertatea, Nicușor Stan, patronul Ambasad`Or, susține cănu cunoaște detalii despre petrecere, „dar nu se poate să nu se fi respectat regulile”. Ulterior, nu a mai putut fi contactat.

„Mesele au fost puse la distanța de un metru și jumătate, s-au respectat regulile. Pe de altă parte, pot exista și episoade de cinci-zece minute când oamenii se apropie unul de altul. A fost o petrecere de familie, din instinct te duci să te mai îmbrățișezi cu cineva”, a mai declaratNicușor Stan, patronul Ambasad`Or.

#2

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”