București: Centre de vaccinare cu program prelungit în fiecare sector. Unde se află singurul punct non-stop

București: Centre de vaccinare cu program prelungit în fiecare sector. Unde se află singurul punct non-stop
Foto: Hepta - Zuma Press / Saman Abesiriwardana

Bucureștenii și persoanele care se află în acest sfârșit de săptămână în Capitală au la dispoziție 8 centre de vaccinare împotriva COVID-19 cu program prelungit  și unul cu program non-stop.

În toate centrele se pot administra dozele 1, 2 sau 3 persoanelor de peste 12 ani, potrivit Rovaccinare.

Sectorul 1:

Punctul de imunizare de la Romexpo, funcționează între orele 08.00 – 24.00.

Sectorul 2:

Unul dintre centre este amplasat în centrul Cora Pantelimon și are program de la 08.00-24.00, iar cel de-al doilea, la centrul Circul Metropolitian funcționează de la 08.00 la 22.00.

Sectorul 3:

Imunizarea anti-COVID se poate face în Centrul Park Lake, între 08.00-20.00, dar și la Mall Vitan, în același interval orar.

Centrul de vaccinare Nerva Traian 1 funcționează non-stop de luni până duminică.

Sectorul 4:

La centrul de la Palatul Copiilor, programul este între 08.00 şi 24.00.

Sectorul 5:

Centrul se află în Liberty Mall și are program de la 08.00 la 24.00.

Sectorul 6:

Punctul de imunizare este situat în Centrul Drumul Taberei și funcționează între orele 08.00 și 24.00.

Ținta de acoperire vaccinala este de 95%

Coordonatorul CNCAV, Valeriu Gheorghiță îi îndeamnă pe români să se vaccineze într-un număr cât mai mare, pentru a atinge cât mai repede la ținta de acoperire vaccinală de 95%.

„Pentru limitarea răspândirii bolii și pentru a crește nivelul de protecție la nivelul comunității este foarte important să creștem rata de vaccinare cu prima schemă. Este fără dar și poate, este prioritatea absolută (…), a mai declarat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani