Buftea Events – minunea din viața ta și a invitaților tăi

Buftea Events – minunea din viața ta și a invitaților tăi

De obicei, primele locuri în ziua nunții sunt biserica și locul nunții. De aceea, locația nunții este împodobită festiv cu un decor special de nuntă, astfel încât să se creeze o atmosferă grozavă chiar la început. Florile și arcurile sunt cel mai frecvent atașate la intrare, de scaune și mese, și de asemenea, sunt suspendate pentru a crea cel mai mirific decor. Fie flori individuale, fie aranjamente mai mici sau mai mari, acestea decorează cele mai frumoase locații nuntă de pe platourile Studiourilor Cinematografice Buftea Events. Nunţile în aer liber sunt deosebit de căutate vara. Locațiile de nuntă de la Buftea Events oferă cu siguranță oaze de răcoare.

Petrecerea nunții este cu adevărat unică și marea sărbătoare merită locații nuntă deosebite și unice în cele din urmă. Poți găsi 7 locații nuntă doar la Buftea Events. La fel ca și aniversarea în sine, ziua ar trebui să fie ceva cu totul special și să adauge o mare de amintiri. Acest lucru necesită locații nuntă fastuoase și un restaurant nuntă nemaiîntâlnit. Vei fi uimit cât de repede poate fi schimbată atmosfera unei locații doar prin decor demn de cele mai faimoase filme. Cei mai mulți miri probabil știu că un decor de masă necesită o mulțime de muncă. Mai ales când decorarea mesei pentru o nuntă, ar trebui să fie la fel de uluitoare ca locația în sine și această zi specială.

Locație nuntă Stage Events

Această locație dispune de 24 de platouri de filmare. În această locație poți găsi orice decor, fără nicio excepție, iar sunetul, lumina și filmarea pot fi efectuate într-un spațiu controlat. Pe o suprafață de până la 9000 mp, poți veni cu până la 10.000 de invitați. Dacă vrei o nuntă de mare amploare, poți contacta reprezentanții Buftea Events pentru detalii.

Locație nuntă Boston Set

Vrei o nuntă în stilul country? Atunci locația de nuntă Boston Set este pentru tine. Este o locație așa cum n-ai mai văzut și experimentat. Această locație este o copie fidela a orașului Boston din anul 1800. Este un platou de filmare cu mai multe străduțe cu construcții arhitecturale din acele timpuri de demult. Scenele de film sunt impresionante și te duc chiar în acele timpuri. Totul este minunat și deosebit de impresionant.

Ți se oferă idei creative pentru nunta ta, închiriere extinsă de decorațiuni, decorațiuni florale de neuitat și servicii de înaltă clasă. Poți alege orice stil de nuntă după gustul tău. Indiferent de stil, fie clasic, fie plin de farmec, romantic, artă plastică, vintage, boho, verde sau industrial – nu există limite pentru dorințele tale.

Accesoriile, cum ar fi vaze, sfeșnice, suporturi pentru cesti de ceai, pahare, scaune și mese, arcade de nuntă, huse pentru scaune și lenjerie de masă, lumânări, elemente decorative minunate din fiecare secol și tot ce ai nevoie pentru nunta visurilor tale, poți găsi doar la Buftea Event, care este un organizator cu adevărat unicat.

Restaurant nuntă de la Buftea Events

La Buftea Event există un restaurant nuntă pentru fiecare și care poate fi închiriat în condiții favorabile și nu sunt legate de anumiți furnizori. Aceasta înseamnă că mirii, în funcție de ideile și mijloacele lor financiare, pot alege ceva inedit, adică Chefs Table. Chefii experimentați pot instala bucătării pop-up și pot pregăti și găti preparatele în fața invitaților. Fie ca este un corner de sarmale la pirostrie, fie un bar de sushi, sau o măcelărie cu grătare în aer liber, alegerea este doar a ta. Vrei dulciuri pentru nuntă? Nicio problemă. Buftea Events care este un restaurant nuntă, care împreuna cu renumitul Master Pastry Chef Flavian Dobre îți pune la dispoziție o gamă rafinată de produse de cofetărie și patiserie, de la candybaruri personalizate, la corner cu tematica nunții tale.

Urmăriți B1TV.ro și pe