Buzău: O mama şi doi copii au fost loviți de maşină în timp ce încercau să traverseze printr-un loc nepermis

Buzău: O mama şi doi copii au fost loviți de maşină în timp ce încercau să traverseze printr-un loc nepermis

Un incident grav a avut loc, marţi seară, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. O mamă cu doi copii, de doi respectiv șase ani, sunt internați în stare gravă după ce au fost loviți de un autoturism în timp ce traversau printr-un loc nepermis.

O femeie și ce doi copii ai săi, loviți de o mașină în timp ce traversau printr-un loc nepermis

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe şoseaua de centură a municipiului Buzău.

Potrivit martorilor, o mamă şi cei doi copii ai săi au fost loviţi de un autoturism în timp ce ar fi încercat să traverseze şoseaua de centură prin loc nepermis.

„Nu e lumină, nu este iluminat, separatoare sunt, ce să vadă bietul șofer, nu vede nimic. Au sărit, au trecut, nu au știut, copii, fără carte, fără judecată, greșeală și din partea lor, greșeală și din partea șoferului, greșeală și din cauza autorităților locale”, a declarat un martor, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia este inconștientă la spital, iar cei doi copii sunt monitorizați de medici.

Copiii și femeia se află în stare gravă la spital

Femeia de aproximativ 30 ani, cu un copil de doi ani în brațe și altul de șase ani de mână, a încercat să traverseze șoseaua de centură. În zonă nu este trecere de pietoni, iar de câteva luni au fost montate separatoare de sens. Un șofer care circula de la Buzău spre Râmnicu Sărat nu i-a observat pe pietoni și i-a lovit în plin.

„Adultul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, femeie, este inconștientă, cu politraumatism, prezentând leziuni la nivelul capului, toracelui și membrului drept. Un copil de aproximativ șase ani care are o stare generală mai bună și încă un copilaș de aproximativ doi ani, cu stare genearală gravă”, a declarat Adrian Zoican, șef al UPU Buzău.

Șoferul autoturismului este un tânăr de 26 de ani din Mărăcineni. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezulatul fiind negativ, și a fost dus la audieri la poliția din Buzău.

„Autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău de către un șofer de 26 de ani din Mărăcineni a surprins și accidentat 3 pietoni, o femeie și doi minori care s-ar fi angajat în traversarea drumului”, a transmis Marian Toader, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Urmăriți B1TV.ro și pe