Buzău: Polițist luat pe capota unei mașini – VIDEO

Buzău: Polițist luat pe capota unei mașini - VIDEO

Un tânăr de 25 de ani a lovit cu mașina un polițist din Buzău, spunând că acesta nu are dreptul să îl oprescă, doar Poliția Rutieră putând face acest lucru.

Momentul în care șoferul refuză să coboare de la volan și îl ia pe polițist de capotă a fost filmat. Polițistul a fost dus câțiva metri pe capota vehiculului.

“Nu aveți niciun drept să-mi cereți mie actele”, îi spune șoferul bărbatului de la Poliția Locală.

Tânărul, fiul unui funcționar din Primăria Buzău, a spus la momentul sosirii jandarmilor că polițistul s-ar fi “aruncat în fața mașinii”. Acesta este cercetat acum pentru infracțiunea de ultraj.

Polițist cărat pe capotă de un șofer din Buzău

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend