Buzău: Un militar și-a împușcat mortal soția, după care s-a sinucis

Buzău: Un militar și-a împușcat mortal soția, după care s-a sinucis
Foto: B1 TV

Un militar în vârstă de 34 de ani din Buzău și-a împușcat mortal soția, după care s-a sinucis. Incidentul s-a petrecut într-o stație de carburanți din centrul orașului, acolo unde lucra femeia.

Cadavrele celor doi au fost descoperite de un client al stației de carburanți. Bărbatul era militar al Batalionului 3 Geniu de la Mărăcineni și se afla în timpul serviciului.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fugit de la serviciu cu arma din dotare și a venit la benzinărie, unde soția lucra.

După câteva minute de ceartă militarul a scos arma, a îndreptat-o către femeie, după care a împușcat-o de două ori în cap. Apoi militarul a întors arma către el și s-a sinucis.

Cei doi soți se aflau în proces de divorț și aveau doi copii gemeni în vârstă de 11 ani care locuiau separat, fiecare la unul dintre părinți.

Militarul a participat în trecut la misiumnile de pace din Irak.

Parchetul Militar și o comisie din cadrul UM 01654 au pornit o anchetă în care se vor stabili circumstanțele producerii evenimentului.

Și-a ucis soția, după care s-a sinucis

Ultima oră
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)