Cadourile Casei Regale din România pentru Prinţul Will şi Kate: Vezi ce au primit!

Cadourile Casei Regale din România pentru Prinţul Will şi Kate: Vezi ce au primit!
Foto: comunicatemedia.ro

Invitată la nunta secolului de la Londra, Casa Regală din România a oferit cadouri mirilor britanici cu ocazia căsătoriei. Majestatea şi Alteţele Lor Regale  au oferit două obiecte tinerilor căsătoriţi.

Prinţului William i-a fost oferită o cutie din piele, iar viitoarei principese Kate Middleton o ramă foto dublă, ambele în culorile steagului britanic, confecţionate de Dan Coma, furnizor al Casei Regale.

“Dacă se vor oferi cadouri la nuntă, nu se ştie încă, dar de obicie se oferă câte un cadou  participanţilor la un asemenea eveniment. Acest lucru se va afla în cursul zilei”, a declarat şef protocol Casa Regală, Sandra Gătejeanu.

Dat fiind faptul că s-a vehiculat informaţia potrivit căreia cuplul regal şi-ar petrece luna de miere la Viscri, în România, Sandra Gătejeanu a spus că Majestatea sa Regele Mihai sau Alteţele Sale ar putea face invitaţia, dar nu a putut confirma sau nega zvonurile.

“Este foarte probabil să se adreseze o astfel de invitaţie, dată fiind legătura apropiată dintre familia regală a României şi familia regală britanică, dar nu pot să confirm sau să infirm acest lucru. Dar cu siguranţă este posibil”

Cadourile oferite de Casa Regală a României mirilor britanici