Calmul ardelenesc se duce în fața hoției: cum a reacționat un clujean amenințat care a sesizat cum era să fie înșelat la casa de marcat (VIDEO)

Calmul ardelenesc se duce în fața hoției: cum a reacționat un clujean amenințat care a sesizat cum era să fie înșelat la casa de marcat (VIDEO)
foto: captură YT

Sunt și români care nu se resemnează în fața unor escrocherii: un clujean cu spirit civic nu s-a lăsat intimidat de amenințările și intimidările angajaților unui magazin unde a sesizat că era furat cu prețuri false la raft. A continuat să filmeze, mai ales că, în loc să remedieze situația, a primt amenințări din partea celor care înșelau clienții, conform presei locale.

Pentru a stopa astfel de practici ilegale dar și pentru a da un exemplu celor care se resemnează în fața acestor fapte, bărbatul nu a acceptat sub nicio formă să șteargă înregistrarea de pe telefon sau să iasă din magazin așa cum încercau să-l convingă, sub diverse forme, reprezentanții unității comerciale.

Clientul a făcul cumpărături la un magazin Carrefour, din Gherogheni, de pe strada Lăcrămioarelor, unde a cumpărat ardei, iar la raft prețul era 4,99 lei pe kilogram, iar la casa de marcat s-a ajuns la 6,99 lei – relatează Știrile de Cluj iar filmarea o puteți urmări AICI.

Pentru că s-a încercat intimidarea sa de către reprezentanții unității, ardeleanul a fost chemat la poliție pentru a depune plângere, în urma amenințărilor.

Clientul a sesizat diferențele dintre prețuri și factura finală chiar în timp ce era furat la casa de marcat

Nu a tăcut și s-a enervat și mai tare când angajatul de la casa de marcat i-a întărit suspiciunile că are de-a face cu o practică premeditată: casierul l-a ofensat spunându-i că îi „dă diferența înapoi” fără a-l convinge că ceea ce a sesizat ar putea fi o greșeală; fiind nevoit să se justifice chiar și în fața agentului de pază că nu face scandal nemotivat ci a fost furat, a izbucnit un schimb de replici tăioase cu angajații necinstiți.

”M-a atenționat o femeie că a pățit și ea și a intrat la bănuieli să mă uit. A intervenit agentul agentul de pază și l-am dus la raft să îi arăt prețul. 

A venit prin spate când am mers la legume și m-a lovit în spate de ce filmez. Mi-a cerut să șterg. A început circul. 

Am sunat poliție. Efectiv mi-a fost frică să ies că mi-a spus hai afară, te aștept afară și discutam altfel”, a relatat clientul curajos.

Urmăriți B1TV.ro și pe