Când va fi gata noua stație de metrou Tudor Arghezi / Primarul sectorului 4 anunță ce se va întâmpla cu parcarea din apropiere

Când va fi gata noua stație de metrou Tudor Arghezi / Primarul sectorului 4 anunță ce se va întâmpla cu parcarea din apropiere
Foto: Facebook Daniel Baluta

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat în cursul zilei de miercuri noi detalii despre stația de metrou Tudor Arghezi. Edilul a precizat, prin intermediul unui mesaj video postat pe contul său de Facebook, că lucrările la stația de metrou se desfășoară în parametri optimi, iar aceasta urmează să fie funcțională în prima jumătate a anului viitor, notează ziare.com.

Când va fi gata noua stație de metrou Tudor Arghezi

„Până la sfârşitul anului vom putea spune că demarăm procedurile de recepţie a acestei staţii, iar în prima jumătate a anului 2023 va fi funcţională”, a anunțat Daniel Baluţă, primarul sectorului 4.


În plus, acesta a făcut declarații și vizavi de parcarea care va fi în apropierea stației de metrou, anunțând că odată cu finaluzarea acestei va fi disponibilă și parcarea ce are o capacitate de 300 de locuri.

„Această staţie reprezintă un nod pentru relaţia pe care noi o avem cu judeţul Ilfov, pentru că o serie de oameni din județul Ilfov vor putea să ajungă foarte uşor în Bucureşti fără să mai participe la trafic. Vizavi construim parcarea cu o capacitate de 300 de locuri, parcare care și ea va fi finalizată în prima jumătate a anului 2023”, a adăugat Baluţă.

Primarul a menționat că au fost montate şinele la staţia de metrou, iar structura parcării a fost finalizată.

Urmăriți B1TV.ro și pe