Care sunt cele mai bune anvelope pentru iarnă?

Care sunt cele mai bune anvelope pentru iarnă?

Dacă doriți să cumpărați cele mai bune anvelope de iarnă de pe piață pentru vehiculul dumneavostră, trebuie să știți exact ce căutați. Înainte de a explora cele mai bune modele, dorim să cunoașteți câteva dintre principalele avantaje ale anvelopelor de iarnă: siguranță mai mare, activată pentru drumuri înzăpezite și eficiență mare pe teren uscat sau umed până la șapte grade. Și de ce să nu o menționăm, dacă achiziționați cele mai bune anvelope de iarnă, vă puteți lua rămas bun de la lanțurile incomode.

Evident, „cele mai bune” anvelope de iarnă sunt cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră. Anvelopele de Formula 1 nu vă sunt de nici un folos pentru a conduce prin oraș, de exemplu. În ciuda acestui fapt, este indicat să cunoști beneficiile pe care le prezintă cele mai bune modele de pe piață. Iată câteva dintre cele mai interesante:

Anvelope MICHELIN PILOT ALPIN 5

Brandul francez se remarcă prin oferirea de modele de o calitate extraordinară încă de la înființare în secolul al XIX-lea. În prezent sunt încă un brand de referință și au în catalog mai mulți candidați pentru cele mai bune anvelope de iarnă. Desigur, astăzi ne vom concentra pe Pilot Alpin 5. Acest model, fără îndoială, este unul dintre cele mai sigure pe suprafețele înghețate. Cu aceste anvelope, vehiculul dumneavoastră va avea mai puține șanse de hidroplanare și va reduce considerabil distanța de frânare. De fapt, frânele își îmbunătățesc performanța cu acest model. Aceste anvelope au fost foarte apreciate de mai mulți dintre experți și de cele mai prestigioase reviste și nu este întâmplător. Sunt anvelope excelente, în care tehnologia are o greutate foarte importantă. Michelin este, fără îndoială, o marcă bună pentru a găsi cele mai bune anvelope de iarnă. De asemenea, are anvelope excelente în orice moment, de exemplu, cauciucuri Michelin CrossClimate. Un model care, fără a fi la fel de eficient ca unul de iarna, îți oferă performanțe bune pe tot parcursul anului.

Anvelope GOODYEAR ULTRAGRIP 9

Achiziționarea acestui produs este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea celei mai bune anvelope de iarnă. Oferă un echilibru excelent și încorporează un design inovator al benzii de rulare care generează rezistență scăzută și, în consecință, o reducere a consumului. Distanța sa de oprire pe drumurile înzăpezite sau înghețate este excelentă datorită tehnologiei 3D-BIS, dar este adevărat că distanțele de oprire pe uscat sunt micul său punct slab. Pe de altă parte, trebuie remarcat faptul că au o aderență excelentă pe suprafețele topite și reduc șansele ca vehiculul dumneavoastră să sufere de hidroplanare datorită canelurilor adânci din profilul direcțional.

Anvelope DUNLOP WINTER SPORT 5

Anvelopele Dunlop sunt în plină expansiune și sunt din ce în ce mai populare. De fapt, vin standard la mărci atât de prestigioase precum Porsche, Audi sau Mercedes. Mai exact, astăzi urmează să descoperi Winter Sport 5 care se numără printre cele trei modele de iarnă cu cele mai bune performanțe, potrivit prestigioasei reviste Autobild. În primul rând, ele reprezintă economii foarte importante de combustibil datorită unui design spectaculos care distribuie greutatea și generează mai puțină rezistență la rulare. În plus, evacuează o cantitate mare de apă, făcându-le ideale pentru ploile abundente de iarnă și pentru a evita hidroplanarea. În sfârșit, trebuie menționat că are tracțiune și aderență excelente pe zăpadă. Foarte puține modele se potrivesc cu Dunlop Winter Sport 5 pe suprafețe înzăpezite.

Anvelope CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 860M

Acest model premium este disponibil între 13 și 17 inchi. Comentează că a fost câștigătorul la mai multe teste prestigioase și are un mare succes printre clienții cei mai pretențioși. Pe de altă parte, încorporează tehnologia Snow Curve + în banda de rulare. Acest lucru permite o mare siguranță în viraje atunci când drumul este înzăpezit și o aderență de cinci stele pe teren umed. Materialele din care sunt realizate aceste anvelope sunt de cea mai înaltă calitate, cu scopul de a face din acestea o adevărată garanție în situații extreme.

Ultima oră
07:26 - Virgil Popescu: România este un producător de petrol. Nu cred că vom avea probleme cu aprovizionarea cu carburanţi (VIDEO)
01:17 - Virgil Popescu: În cursul acestei primăveri va ieşi primul gaz din Marea Neagră, deci vom mai avea un surplus în iarna viitoare de un miliard de metri cubi (VIDEO)
00:20 - Două tâlhării petrecute la câteva ore distanță în București. „Cine îi protejează pe oamenii aceştia lipsiți de apărare? Nimeni!”
00:00 - Florin Cîțu a susținut că decizia renunțării la certificatul verde COVID la locul de muncă i-a aparținut ministrului Sănătății, Alexandru Rafila
23:53 - Cazul „Novak Djokovic” se repetă și în baschet. Un superstar din NBA, interzis pentru că refuză vaccinul anti-COVID
23:28 - Florin Cîţu, despre facturile calculate greșit: Dacă a fost intenţionat, toată conducerea trebuie să zboare / ANRE trebuie să prezinte un raport de activitate mai ales pe ultimul an
23:04 - Adrian Câciu: România pregătește impozitarea multinaționalelor cu 15% pe profit. Ambiția noastră e să putem fi gata de a aplica acest plafon chiar de la 1 ianuarie 2023
22:47 - Mascații au intrat în casele interlopilor Duduianu. 10 suspecți, luați la secție
22:36 - Florin Cîţu: Aş vrea mai mult fair-play de la partenerii de guvernare / E nevoie de coaliţie să trecem prin acest moment dificil şi nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliţie
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate