S-a aflat câștigătorul Exatlon România! Uimire TOTALĂ: Lui i-au dat românii marele premiu

S-a aflat câștigătorul Exatlon România! Uimire TOTALĂ: Lui i-au dat românii marele premiu

Fanii concursului Exatlon și-au ales concurenții preferați și așteaptă nerăbdători să afle cine va fi cel mai rezistent participant care va întra în posesia marelui premiu.

Reality Show-ul este deja difuzat de mai bine de patru luni, iar echipele „Faimoșilor”, respectiv cea a „Războinicilor”, au strâns cât mai mulți susținători.

De-a lungul lunilor petrecute în concurs, membrii celor două echipe au avut parte de multe momente tensionate, dar și de probe care i-au extenuat cu adevărat. Unele dintre favoritele publicului au fost nevoite să părăsească Exatlon din cauza accidentelor de care au avut parte în concurs. Anda Adam, una dintre preferatele din echipa Faimoșilor a trebuit să fie trimisă acasă deoarece și-a accidentat piciorul grav, și imediat cum a ajuns în România, artista a fost operată. A fost așteptată cu multă bucurie de fiica ei, care i-a mai alinat din durere.

Anca Surdu a avut parte la rândul ei de o eliminare spontană din cauza faptului că a întâmpinat o problemă dermatologică în urma căreia, doctorul a cerut să fie trimisă de urgență acasă. Dacă ea s-ar fi expus în continuare la razele directe ale soarelui, ar fi putut să dezvolte mai multe probleme la piele.

Pentru Cătălin Cazacu, lucrurile au stat puțin mai bine, dat fiind faptul că, deși s-a accidentat, el nu a fost nevoit să părăsească competiția, ba chiar ar fi unul dintre preferații publicului. Notorietatea în cadrul concursului i-a crescut și din cauza faptului că a avut parte de o idilă alături de Claudia Pavel, concurentă care a fost eliminată în urmă cu mai multe ediții. Controversa adevărată care guvernează locul lui Cătălin Cazacu în cadrul concursului este că relația dintre el și Claudia Pavel ar fi fost oarecum greșită, dat fiind faptul că el a fost cuplat cu o altă fată care îl aștepta să se întoarcă acasă la ea, din concurs, informează România TV.

„Este un subiect frumos, care s-a transformat în ceva grotesc. În realitate totul este extraordinar. Noi nu ne cunoșteam dinainte. L-am cunoscut la prima întâlnire cu producția. Este o relație foarte specială. Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiați. A fost distorsionat adevărul, lăsând să se înțeleagă că am făcut sex, însă nu s-a întâmplat. Noi suntem filmați acolo 24 din 24 de ore. Cătălin a fost minunat cu mine, a fost lângă mine, m-a împins să continui competiția. O să-i mulțumesc toată viața de cât de mult bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiția a ceea ce este între mine și Cătălin. Există niște sentimente extrem de curate. Nu putem defini, o să vedem când va veni Cătălin acasă să vedem dacă vom continua. Nu știam despre existența iubitei, eu nu sunt o femeie care strică relații. Îmi place totul la el. Nu i-am găsit niciun defect”, mărturisea Claudia Pavel după ce a părăsit competiția.

Vladimir Drăghia s-a accidentat chiar la debutul concurtsului, însă acest lucru nu l-a împiedicat să lupte mai departe și să demonstreze care sunt adevăratele puncte forte ale sale.

Printre favoriții din concurs ar fi fost și Giani Kiriță, deși a fost eliminat ultima dată de la Eaxtlon. În prezent, în cadrul competiției mai participă doar Cătălin, Larisa, Valentin și Vladimir din echipa Faimoșilor, și din echipa Războinicilor, doar Alexandru, Ionuț, Roxana și Ștefan.