Cât de repede se poate afla dacă polițistul care a spulberat două fetițe în Capitală se afla cu adevărat în misiune? Jurnalistul Mihai Duță: „Viteza, un factor agravant pentru polițist” (VIDEO)

Cât de repede se poate afla dacă polițistul care a spulberat două fetițe în Capitală se afla cu adevărat în misiune? Jurnalistul Mihai Duță: Viteza, un factor agravant pentru polițist (VIDEO)
Foto: Poliția Română / Facebook

Jurnalistul Mihai Duță a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că viteza foarte mare este un factor agravant pentru polițistul care a comis accidentul teribil în urma căruia au fost spulberate două fetițe, una dintre ele murind:

“Bulevardul Laminorului unde a fost tragedia face legătura între Șoseaua Chitilei și Bucureștii noi, o zonă foarte aglomerată. Pe Șoseaua Chtilei sunt mai multe treceri de pietoni. Sigur că e multă emoție în momentuld e față și când e implicată o mașină de poliție e normal ca oamenii să fie revoltați. Lumea percepe poliția ca autoritatea statului care trebuie să protejeze de accidente și tocmai o autoritate a statului a ucis un copil.

Putem să spunem că fetițele nu erau pe trecerea de pietoni, nu traversau corect, pe de altă parte mașina circula cu viteză. Un factor agravant penttru polițiști. Nu aveau sirenele pornite.

Acesta a precizat că se poate afla foarte repede dacă polițistul chiar se afla în misiune sau nu, pentru că există un întreg circuit de comunicare prin stație.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.