Cătălin Tolontan, provocat de Andrei Gheorghe: Nu sunt partener cu Voiculescu și nu vorbesc cu el

Cătălin Tolontan, provocat de Andrei Gheorghe: Nu sunt partener cu Voiculescu și nu vorbesc cu el

Jurnalistul Cătălin Tolontan a intervenit telefonic la emisiunea „Evenimentul Zilei„, difuzată de B1 TV, pentru a își oferi propria opinie referitor la conflictul dintre Realitatea TV și Asesoft, companie ce asigură managementul postului de televiziune. Silviu Prigoană și Andrei Gheorghe, invitații din platou ai moderatorilor Robert Turcescu și Ion Cristoiu, au comentat acest scandal alături de jurnalist.

Acesta susține că tot acest scandal este cauzat pe fondul unei bătălii pentru controlul editorial al Realitatea TV. „Interviul acordat de Sebastian Ghiță după preluarea managementului a arătat clar că are tendința de a judeca editorial anumite aspecte”, a precizat Tolontan.

Ghiță și Vântu se bat pentru controlul Realitatea TV

Jurnalistul susține că o mare parte a oamenilor din trust sunt împărțiți în două tabere. Acesta susține că Sorin Ovidiu Vântu ca și alți patroni din presă trăiesc cu impresia că plătind salariile la timp au impresia că dețin competența profesională a angajaților.

„Exact ca și Voiculescu”, a punctat Andrei Gheorghe referitor la această afirmație. Omul de radio a intrat într-un schimb de replici cu Tolontan legat de concepțiile lui Dan Voiculescu în contextul declarației anterioare date de jurnalist. Provocat de Gheorghe, Tolontan a declarat că nu e partener cu Dan Voiculescu și că nu mai vorbește cu patronul său.

Schimb de replici între Andrei Gheorghe și Cătălin Tolontan

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)