Caz șocant: O fată de 17 ani, bătută de părinți, legată și închisă într-un țarc pentru animale mai multe zile

Caz șocant: O fată de 17 ani, bătută de părinți, legată și închisă într-un țarc pentru animale mai multe zile

O adolescentă de 17 ani dintr-o comună argeșeană a fost bătută de părinți și închisă pentru câteva zile într-un țarc de animale, totul din cauza unei relații pe care tânăra o avea cu un băiat. Părinții nu erau de acord cu legătura dintre cei doi, așa că au avertizat-o să nu se mai vadă cu el și nici să mai vorbească la telefon, relatează universulargesean.ro.

Fata a ignorat avertismentele părinților și a continuat relația cu băiatul pe care îl iubea, însă la un moment dat a fost surprinsă de mama ei în timp ce vorbea la telefon cu el. Atunci a bătut-o, a legat-o și a ținut-o închisă mai multe zile într-un țarc, până când fata a reușit să scape și a fugit la niște rude.

„Pentru că era într-o stare foarte rea, mai ales că fata suferă şi de diabet, a fost dusă de urgenţă la spital, unde le-a povestit medicilor drama prin care a trecut. Pentru că era vorba de o minoră, dar şi de un abuz, cei de la spital ne-au informat pe noi, dar şi Poliţia, care a şi deschis un dosar de cercetare penală pe numele părinţilor fetei. Când cei de la spital ne-a spus că fata este stabilă medical, am luat-o şi am dus-o la Centrul de Plasament din Piteşti, unde i-am oferit consilierea necesară, ca să poată depăşi mai uşor ceea ce i s-a întâmplat”, a declarat Iuliana Matei, şef serviciu la DGASPC Argeş.

Autoritățile au decis că cel mai bine ar fi ca fata să fie reprimită în familie, însă atât ea cât și părinții ei vor fi monitorizați.

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

„Am întocmit un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului și dacă cineva va fi găsit vinovat riscă închisoare de la 3 la 15 ani. E vorba despre o poveste de dragoste, iar părinților nu le convine relația pe care fata o are cu un băiat”, a spus pentru Știrile B1 TV, Dănuț Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Tags:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)