Ce dorință are Gică Hagi de la copiii săi, Kira și Ianis, atunci când el va ajunge la bătrânețe: „Toate, da. Sunt obligați”

Ce dorință are Gică Hagi de la copiii săi, Kira și Ianis, atunci când el va ajunge la bătrânețe: „Toate, da. Sunt obligați”
Gheorghe Hagi. Captură Video: DA BRAVO! by Mihai Bobonete / YouTube

Gheorghe Hagi are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi, Kira și Ianis. El a vorbit despre viața de părinte, cum i-a crescut pe cei doi și le-a fost mereu alături. În schimb, vrea ca la bătrânețe ei să-i plătească toate mesele.

Ce pretenție are Hagi de la copiii săi

„Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați. Depinde cum i-ai educat de mici. Eu am împărtășit cu ei asta și cred că au fost de acord.

Pentru că și noi când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei. De aceea eu cred că nu au uitat și vor face așa”, a spus Hagi în podcastul „Da bravo!”, potrivit PlayTech.

Gheorghe Hagi, despre viața de părinte și cum se crește un copil

Acesta a mai afirmat că e foarte important ca părinții să-și educe copiii de mici, să le fie mereu alături, să comunice cu ei și să le insufle valorile și principiile lor.

„Totul pleacă din educație. Contează fiecare an. Ce îi înveți de mici se va vedea pentru totdeauna. De când sunt mici trebuie să ai grijă de ei, primul lucru fiind statul cu ei în permanentă. Ei trebuie să te simtă, să te vadă, trebuie să îți cunoască principiile și regulile”, a mai spus ”Regele”.

Hagi a mai precizat că Ianis și Kira au libertate totală în viețile lor, iar el le va fi mereu alături: „Este viața lor, ei vor trebui să decidă, cu bune și cu rele. Tu trebuie să fii lângă ei, să îi echilibrezi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe