Kira Hagi, rol de senzație într-un nou film / Fiica lui Gică Hagi interpretează rolul iubitei lui George Enescu

Kira Hagi, rol de senzație într-un nou film / Fiica lui Gică Hagi interpretează rolul iubitei lui George Enescu
Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi / Foto - @kirahagi (Instagram)

Kira Hagi (26 de ani), fata lui Gheorghe Hagi, este o prezență discretă în social media și una strălucitoare pe scenă, acolo unde interpretează roluri spectaculoase pentru diferite filme. Dacă tatăl și fratele său și-au făcut un nume pe terenul de fotbal, aceasta vrea să își construiască o carieră de succes în lumea cinematografiei.

Click a ajuns pe platourile de filmare și a stat de vorbă cu fata „Regelui”, și ea o adevărată Regină în rolurile pe care le interpretează.

Kira Hagi joacă rolul iubitei lui George Enescu în cel mai nou film

Kira Hagi muncește din zor pe platourile de filmare pentru noi producții, iar recent și-a anunțat fanii că tocmai ce a terminat filmările pentru un nou lungmetraj.

„Tocmai s-au incheiat filmările la @enescufilm , un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial.
Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a scris Kira pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

„Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră, voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”, a adăugat Kira, pentru Click!.

„Am această bucurie unică, să pot onora memoria lui George Enescu cu un film artistic care să aducă în faţa spectatorilor povestea lui extraordinară de viaţă. O poveste fascinantă despre creaţie şi iubire a unui geniu plin de bunătate şi generozitate”, a spus regizorul producției, Toma Enache, pentru aceeași sursă citată.

În film, personajele principale, George Enescu şi Maruca Cantacuzino, sunt interpretate de actorii Mircea Dragoman şi Theodora Sandu. Cei doi au fost selectaţi în urma unui casting la care au participat sute de actori.

Din distribuţie mai fac parte şi remarcabilii actori Constantin Codrescu, Cezara Dafinescu, Manuela Hărăbor, Adrian Titieni, Cristian Sofron, dar şi Kira Hagi, cu care regizorul este la a doua colaborare. Costumele protagoniştilor au fost realizate de maestrul Stefano Nicolao (Atelierul Nicolao din Veneţia). Bijuteriile şi accesoriile din perioada interbelică, folosite în film, fac parte din colecţia deţinută de Iulia Gorneanu.

View this post on Instagram

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

Urmăriți B1TV.ro și pe