Ce soluții propune Nicușor Dan în contextul numărului de cazuri de COVID-19 din Capitală: Trebuie să facem o optimizare a transportului public în colaborare cu marii angajatori care să-și decaleze programul (VIDEO)

Ce soluții propune Nicușor Dan în contextul numărului de cazuri de COVID-19 din Capitală: Trebuie să facem o optimizare a transportului public în colaborare cu marii angajatori care să-și decaleze programul (VIDEO)
Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit joi seară, în cadrul emisiunii ”Talk B1”, despre soluțiile pe care le ia în calcul pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus la nivelul Bucureștiului. Dan a vorbit astfel despre o colaborare între marii angajatori din Capitală care să decaleze programul angajaților și autorități, care să suplimenteze mijloacele de transport de suprafață.

Nicușor Dan: Osă am o discuție cu marii angajatori pentru ca ei să-și respecte promisiunea de a decala orele de începere a activității pentru oamenii care lucrează

”În ceea ce privește orele de vârf, că acolo este problema, în primele zile de mandat o să am o discuție cu marii angajatori pentru ca ei să-și respecte promisiunea de a decala orele de începere a activității pentru oamenii care lucrează. Este o regulă pe care, în colaborarea autorităților naționale și locale, în momentele de criză din primăvară, marii angajatori au reușit să o impună, trebuie să reușim să o impunem și în săptămânile care urmează și, în funcție de asta, bineînțeles, să reușim – metroul ține de Ministerul Transporturilor, STB-ul ține de Primăria Capitalei – să reușim să aducem suficientă cantitate de autobuze, troleibuze, tramvaie acolo unde sunt orele de vârf și acolo unde sunt circuitele cele mai aglomerate. Trebuie să facem o optimizare a transportului public în colaborare cu marii angajatori care să-și decaleze programul și să nu avem tipul ăsta de aglomerație”, a spus Nicușor Dan.

Totodată, primarul ales al Capitalei a precizat că a obsevat că cei mai mulți dintre cetățenii Bucureștiului respectă regulile de protecție sanitară instituite de autorități.

”Vreau să salut marea majoritate a bucureștenilor, eu folosesc transportul în comun, și vreau să salut marea majoritate a bucureștenilor care respectă regulile de protecție în mijloacele de transport în comun”, a mai spus Nicușor Dan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Record de cazuri de coronavirus în București

Bucureștiula înregistratjoi un nou record negativ în privința numărului de cazuri de infectare cu coronavirus. Potrivit celei mai recente raportări a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în Capitală au fost confirmate 804 de noi îmbolnăviri, numărul total al acestora ajungând astfel la 29.283 de la debutul pandemiei și până acum.

Totodată,rata incidențeicazurilor de infectare în Capitală a ajuns la 3,31 de îmbolnăviri la mia de locuitori.

Tags:
Ultima oră
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”