Cine este Oana Lovin, protestatara cu sparanghel din Piața Victoriei

Cine este Oana Lovin, protestatara cu sparanghel din Piața Victoriei

Prima zi de relaxare, primul protest. Astfel a fost marcată ziua de 15 mai, prima zi a stării de alertă generată pe fondul epidemiei de Covid-19. Câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului, pentru a protesta împotriva măsurilor dispuse de autorități în ultimele două luni în cazul coronavirus, acuzând încălcarea Constituției și criticând inclusiv Organizația Mondială a Sănătății. Între manifestanți, o tânără a atras atenția presei. Femeia ‘înarmată’ cu o legătură de sparanghel se numește Oana Lovin și este un personaj cunoscut în mediul online.

Protestatara Oana Lovin este o aprigă susținătoare a social-democraților

Oana Lovin a devenit celebră după ce a fost fotografiată, vineri, cu un mănunchi de sparanghel în Piața Victoriei, la mintingul ”anti-dictatură”. Fotografia ei fiind distribuita de mii de romani. Nu este însă prima dată când aceasta a fost văzută la proteste.

Lovin, alias ‘Miss sparanghel’, s-a lansat pe Facebook cu numeroase live-uri în care preia temele de propagandă în legătură cu Klaus Iohannis, Florin Cîtu și Laura Codruța Kovesi. Aceasa s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoian la mitingul ”cămășilor albe,” din Piața Victoriei, convocat de Liviu Dragnea în iunie 2018, ca răspuns la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE.

Ulterior, la doar câteva luni distanță după ce mitingul organizat de diaspora, pe 10 august, a fost reprimat brutal, Oana Lovin, împreună cu Codruța Cerva, o altă figură emblematică printre susținătorii lui Liviu Dragnea, au mers să le ofere flori jandarmilor, în semn de multumire.

Oana Lovin, protestatara cu sparanghel, a dus flori jandarmilor după protestul din 10 august

După cum se poate vedea și pe pagina sa de Facebook, tânăra este o militantă anti-liberală. Pe contul său de pe rețeaua de socializare există o colecție extinsă de mesaje politice de admirație pentru lideri ai PSD și îndreptate împotriva președintelui Klaus Iohannis și a PNL.

Mai mult, recent, Lovin a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 1.

Potrvit universul.net, tatăl Oanei Lovin ar fi unul dintre liderii locali de rang mic ai PSD.

Oana Lovin ar fi lucrat în trecut la un videochat erotic

După ce mai multe voci au criticat gestul ei de a aduce sparanghel la protest, iar unii români din străinătate au considerat acest gest unul jignitor, luni internetul a fost invadat cu filmulețe ale Oanei Lovin făcând videochat.

Oana Lovin, protestatara care a adus sparanghel la protestul din Piața Victoriei și care a ajuns în centrul atenției opiniei publice după ce s-a aflat că face bani din videochat, a transmis o serie de mesaje după ce pe internet au apărut mai multe filmulețe din show-urile ei online.

„Încetați cu fakenews-ul, eu nu am râs niciodată de oamenii plecați la muncă la sparanghel, dimpotrivă. Am criticat modalitatea prin care acei oameni au fost duși și tratați, de dubla măsură aplicată agricultorilor români nici nu mai vorbesc,” este unul din primele mesaje ale protestatarei.

Aceasta a continuat și cu alte mesaje:

„Dacă nu vă place cu sparanghelul, luați cu shaorma Vă pupă Ciumixxx”.

„Pour les connaisseurs.. Promit să vă fac în continuare zilele negre și nopțile albe. Somn ușor”.

Protestatara cu sparanghel, Oana Lovin, a lucrat la videochat

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe