Consiliul Concurenţei: Preţul mediu al benzinei a scăzut cu 58 de bani, iar al motorinei cu 56 de bani, faţă de data de 30 iunie

Consiliul Concurenţei: Preţul mediu al benzinei a scăzut cu 58 de bani, iar al motorinei cu 56 de bani, faţă de data de 30 iunie
Scade costul carburanţilor! Prețul benzinei și al motorinei în România. Foto: Pixabay

Consiliul Concurenței anunță că preţul mediu al benzinei a scăzut cu 58 de bani, iar al motorinei cu 56 de bani de la intrarea în vigoare a ordonanţei privind compensarea preţului la carburanţi.

Cu cât au scăzut prețurile la pompă

Consiliul Concurenţei a publicat preţurile pe litru la carburanţi, practicate de marile lanţuri de benzinării.

Din datele prezentate, rezultă o scădere medie de 58 de bani la benziba standard în 12 august comparativ cu 30 iunie.

În cazul motorinei standard, scăderea este de 56 de bani, pentru acelaşi interval.

”Tabelele reprezintă preţurile medii pentru fiecare reţea, preţurile variind de la o benzinărie la alta. Preţurile nu includ compensarea de 50 de bani pe litru”, precizează instituţia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)