Constanţa: Peste 20.000 de turişti români pe litoral de 1 Mai

Constanţa: Peste 20.000 de turişti români pe litoral de 1 Mai
Foto: evz.ro

De 1 Mai, peste 20.000 de turişti români pe litoralul din Constanţa, faţă de numai 7.000 de români care au plecat la mare în Bulgaria, potrivit preşedintelui Asociaţiei Litoral şi al ANAT, Corina Martin.

„Estimările noastre au fost depăşite, aşa cum am şi sperat. Peste 20.000 de turişti români au ales în această minivacanţă litoralul românesc, iar din cifrele pe care le avem noi aproximativ 7.000 de turişti români sunt în acest moment pe litoralul bulgăresc”, a declarat Corina Martin.Preşedintele ANAT a mai declarat că programul „Litoralul pentru toţi”  va debuta pe data de 2 mai, în cadrul căruia cei interesaţi de un sejur de şase nopţi la malul mării vor primi oferte şi reduceri atractive.

„De mâine, începe programul «Litoralul pentru toţi». Este probabil cea mai atractivă invitaţie pe care o putem face pe litoralul românesc în timpul unui an pentru că găsiţi cele mai mici tarife, de la 200 de lei pentru şase nopţi până la 400 de lei pentru o vacanţă de 4 stele, preţuri absolute imbatabile. Să sperăm că vremea va ţine cu noi, ne aşteptăm la câteva mii de turişti în cadrul acestei program, aflat la a şasea ediţie”, a precizat preşedintele Asociaţiei Litoral.
 

Tinerii sărbătoresc 1 mai în Vama Veche