Constanța: Un bărbat și-a plătit rata de 2.600 lei cu două găleți pline cu monede de 10 și 50 de bani

Constanța: Un bărbat și-a plătit rata de 2.600 lei cu două găleți pline cu monede de 10 și 50 de bani
Foto: Captură video

Un constanţean și-a plătit datoriile cu monede de 10 și 50 de bani. Supărat că rata sa în franci elveţieni s-a dublat, barbatul a umplut două găleţi cu monede şi în felul acesta, a blocat ore întregi activitatea de la ghişee.

Rată de 2600 de lei, plătită cu monede de 10 şi 50 de bani. Angajaţii unei bănci din Constanţa s-au pomenit la primele ore ale dimineţii cu un bărbat care a vrut să îşi plătească datoria cu două găleţi pline cu monede. Omul este nemulţumit după ce rata sa in franci elveţieni s-a dublat.

„Au venit cu o ofertă: un discount de 22,5% ceea ce este praf în ochi în condițiile în care rata mea a crescut cu 100%. Francul era 2 lei, iar acum este 4,1 lei. În mod normal, aș fi adus o găleată de bani, dar așteaptă să vin cu două pt ca a crescut suta la suta”, a spus bărbatul care susține că soluția oferită de bancă este o bătaie de joc.

Deşi s-a chinuit câteva ore, angajata băncii nu a putut să numere toate cele 9.685 de monede. La un moment dat nervii i-au cedat şi a cerut o maşină de numărat măruntul.Aceasta a renunţat chiar şi la comisionul perceput în mond normal pentru plățile în monede.

Bărbatul nu este la prima ispravă de acest gen. Anul trecut a mers la o alta banca cu 2100 de lei, tot în două găleți de monede.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”