Constanța: Un copil de trei a murit după ce a căzut de la etaj. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva

Constanța: Un copil de trei a murit după ce a căzut de la etaj. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva

Tragedie într-o familie dintr-o localitate din județul Constanța.Copilul lor în vârstă de doar 3 ani a murit după ce a căzut de la etaj.Echipajele de salvare au fost chemate, de urgență, după ce micuțul a căzut de la etaj. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Copil de 3 ani,mort după ce a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia

Incidentul s-a petrecut în această după-amiză, în municipiul Mangalia, judeţul Constanţa. Micuțula căzut de la etajul blocului în care locuia.

Martorii care au asistat la întreaga scenă au sunat disperați la numărul unic de urgență 112, când au văzut că cel mica căzut de la etaj. Acesta încă era în viață la solicitarea echipajelor de urgență, notează Spynews.ro.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), care l-au preluat pe copil în stare critică. La acel moment, copilul se afla în stop cardio-respirator.

De asemenea, afost solicitatși un elicopter SMURD, în speranța că cel micva putea fi salvat la timp. În zadarau încercat medicii să îl resusciteze. Cu toate că manevrele au fost efectuate pe tot drumul către Spitalul din Mangalia șimedicii de la unitatea spitalicească au continuat protocolul de resuscitare, victima a pierdut lupta cu viața.

Prin urmare, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.

Cazul copilului de 3 ani, din Constanța, ridică mari semne de întrebare. Organele de poliție din localitate au deschis acum o anchetă în acest caz, pentru a afla cauzele și împrejurările în care a decedat copilul și cine se face vinovat de moartea acestuia.

Primul copil mort de Covid-19 în România

În urmă cu doar câteva zile, un alt copil, la fel de mic, s-a stins din viață, în urma infecției cu norul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Mai precis, este vorba despre un copil de 4 ani, din Mureș, care a murit la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş, băiatul având ”comorbidități accentuate”, potrivit oficialilor din Ministerul Sănătății.

Copilul este astfel cea mai tânără victimă a pandemiei de Covid-19 din România.

În intervalul 10.10.2020 (10:00) – 11.10.2020 (10:00) au fost raportate 53 de decese (26 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul virus ucigaș, internați în spitalele din județele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman și Municipiul București.

Dintre acestea, undeces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani, undeces la categoria de vârstă 20-29 de ani, undeces la categoria de vârstă 40-49 de ani, 4 decese la categoria 50-59 de ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 15 decese la categoria de peste 80 de ani.

Ultima oră
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)
22:05 - Spania a depistat primul caz de infectare cu varianta Omicron
22:03 - Florian Bodog critică testele de salivă din școli: „Sunt greu de utilizat. Trebuie să faci un lego ca să faci un test. Prețul este peste cel din piață”
21:54 - Accident grav pe DN6, în județul Caraș-Severin. Trei persoane au murit
21:39 - Alina Gorghiu: Le-aş recomanda celor care merg la ministere, indiferent că sunt de la PNL, PSD sau UDMR, şi sunt nervoşi să bea un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm
21:23 - Gabriel Zetea (PSD): „Nu cred că vom mai vorbi despre un certificat verde, ci despre un certificat pentru gestionarea situaţiei pandemice”
21:09 - Facturile la căldură vor fi uriașe. Mircea Coșea: Ajungem într-o sărăcie greu de gestionat. Unii nu vor mai plăti pur și simplu și sistemul va cădea, că nu-și va mai recupera cheltuielile (VIDEO)
20:43 - Joe Biden, despre noua variantă Omicron: „Este un motiv de îngrijorare, dar nu de panică”