Constanța: Un mort şi mai mulţi răniți, după ce un gard al unui cimitir s-a prăbușit

Constanța: Un mort şi mai mulţi răniți, după ce un gard al unui cimitir s-a prăbușit
Foto: evz.ro

Un grav accident a avut loc la Constanța, joi la prânz, unde o persoană a murit, iar mai multe au fost rănite, după ce o parte dintr-un gard de beton de la Cimitirul Central s-a prăbușit peste mai mulți trecători, notează Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, la locul accidentului se aflau echipe ale ambulanței SMURD și ale Poliției.

Potrivit sursei precizate, un stâlp de beton s-a prăbușit peste gardul cimitirului, provocând căderea acestuia, iar persoanele care treceau prin zonă au fost prinse sub dărâmături.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Constanța, Paula Anghel, în urma accidentului o persoană a murit, iar alta a fost rănită și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Echipajele SMURD și cele ale Ambulanței Constanța, precum polițiștii și jandarmii continuă să ridice bucățile de beton și să afle dacă mai există și alte persoane rănite.

Accident tragic în Constanța

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)