După CRIMELE de la Caracal, Florin Călinescu i-a transmis Vioricăi Dăncilă să DEMISIONEZE: ”Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următorul e dumneaei”

După CRIMELE de la Caracal, Florin Călinescu i-a transmis Vioricăi Dăncilă să DEMISIONEZE: ”Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următorul e dumneaei”
Foto: Florin Călinescu / Facebook

Marele actor, Florin Călinesu și-a spus și el cuvântul în cazul crimei de la Caracal. Omul de televiziune și-a spus părerea printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Călinescu susține în textul scris că premierul Viorica Dăncilă ar fi printre cei vinovați în acest caz și care ar trebui să demisioneze, pe lângă pe cei care îi găsește ea vinovați pe care îi destituie din funcțiile statului.

LACRIMI AMAREÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATEE ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„Nu ştim încă ce şi cum s-a desfăşurat toată nenorocirea din Caracal. Ce ştiu eu este că doamnaViorica e foarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care îl conduce) şi pe care să îi sacrifice, salvându-şi imaginea personală, de candidat la prezidenţiale şi pe urmă a partidului şi a guvernului. DoamnaViorica bagă sub preş faptul că e prim-ministru de un an şi jumătate şi a pus în practică tot ce a dictat Livulică în toate domeniile. În cazul de faţă a girat desfiinţarea justiţiei şi deprofesionalizarea ministerului de interne de la vârf în jos. Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următorul e dumneaei. Dumneaei trebuie să îşi scrie demisia“, a mai scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
10:02 - Preoți falși pe rețelele de socializare: erau contactați de persoane vătămate cărora le promiteau că pot rezolva orice problemă în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul se ridică la 80.000 de lei
09:59 - Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate
09:36 - Cruzime fără limite: Un deputat rus propune trimiterea câinilor fără stăpân ca atacatori sinucigași în Ucraina
09:32 - Vernisajul expoziției de pictură și desen „Orice drum e un ocoliș” de la Galeria Română are loc marți, ora 19
09:28 - Spitalele de copii din România, pline din cauza virozelor. Medic: „Nu a mai fost niciodată un asemenea val de complicații”
09:12 - Brazilienii, făcuți praf de un fost mare fotbalist pentru dansul de la Cupa Mondială: „Nu-mi vine să cred la ce asist. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”