Criminalul din Alba Iulia care a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuţit a încercat să evadeze din închisoare

Criminalul din Alba Iulia care a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuţit a încercat să evadeze din închisoare
Foto: stirileprotv.ro

Tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare după ce a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit a încercat să evadeze din Penitenciarul Aiud. Astfel, Pandelea Mihai Răzvan s-a mai ales cu un dosar penal și riscă până la alți 3 ani de închisoare, informează Adevărul.

”În data de 25 decembrie 2017, cu ocazia activităţilor specifice de servire a mesei, o persoană custodiată de Penitenciarul Aiud a părăsit secţia de deţinere în care era cazată şi a escaladat un gard din incinta penitenciarului. Deţinutul a fost somat şi imobilizat, de îndată, de angajaţii unităţii de detenţie, iar, conform prevederilor legale, administraţia Penitenciarului Aiud a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat organele competente sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de evadare. De asemenea, faţă de deţinut au fost luate toate măsurile legale, atât administrative cât şi disciplinare”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Aiud.

Pandelea Mihai Răzvan a fost condamnat la ani grei de închisoare după ce a ucis o tânără în vârstă de 24 de ani. Alina Bianca Tănăsie închiriase un apartament în Alba Iulia în care se prostitua, Pandelea fiind unul dintre clienţii acesteia. Femeia a fost ucisă cu două cuţite, după ce primul folosit de criminal s-a rupt în timp ce încerca să o omoare.