Criminaliști: Cadavrul unui câine de luptă, descoperit recent la locul morții lui Ionuț Anghel

Criminaliști: Cadavrul unui câine de luptă, descoperit recent la locul morții lui Ionuț Anghel

O echipă de criminaliști face cercetări, luni, la locul decesului lui Ionuț Anghel, copilul de 4 ani ucis de caini maidanezi, lângă Parcul Tei din București.

Anchetatorii au dezvăluit faptul că în acel loc a fost descoperit, în urmă cu o săptămână, cadavrul unui câine de luptă.

Corneliu Vadim Tudor a declarat recent că deține informații potrivit cărora anchetatorii iau în calcul și varianta ca Ionuț să fi fost ucis de câinii de luptă.

„Știam o ipoteză a poliție juidicare. Acel copil ar fi fost abuzat sexual și omorât și dus până acolo, unde s-au găsit foarte puține urme de sânge. Înseamnă că cineva l-a transportat acolo. Altă ipoteză: un câine rottweiler scăpat de stăpân din lesă l-a sfâșiat pe cel mic, iar stăpânul speriat l-a dus acolo. Se poate să-l fi sfâșiat câinii, dar ei nu au discernământ”, a declarat politicianul. (Detalii AICI)

Șeful ASPA, Răzvan Băncescu, a declarat luni, la Parchetul General, că nu crede în legătura creată între moartea băiatului de 4 ani și câinii de luptă, arătând că poate cadavrul câinelui a fost aruncat acolo de cineva rău intenționat.

ASPA: Ionuț Anghel nu a fost omorât de un câine de luptă

Embed:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)