Crin Antonescu, un președinte nervos: Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară

Crin Antonescu, un președinte nervos: Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară

Crin Antonescu pare să își controleze din ce în ce mai greu nervii. În cadrul unei emisiuni televizate la care a participat seara trecută, liberalul i-a transmis preşedintelui suspendat că doar moartea îl va opri şi i-a criticat pe cei care transmit mesaje din UE.

”Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapă până când nu dau socoteală politic, că eu nu mă ocup cu altceva, în faţa cetăţenilor României, pe care i-au minţit şi-i mint, pe care i-au furat şi-i mai fură încă pe unde mai sunt şi pe care mai noi îi sfidează, îi intimidează în fiecare seară domnul Traian Băsescu” a spus Antonescu.

Supărarea lui Crin Antonescu a fost greu de potolit. Nu i-a uitat nici pe cei din UE, care fac declaraţii legate de România. „Ţara asta, foarte curând, va fi o ţară a lor şi nu a celor care mai trec pe aici şi dau ordine”, a spus preşedintele interimar.

Antonescu a avut reacţii care amintesc de cele ale lui Corneliu Vadim Tudor, dar și de ale altor politicieni colerici. Printre altele, a făcut referire la „100.000 de profitori” care pun ţara pe jar şi, deci, ar trebui eliminaţi. Asta după ce, în aprilie, vorbea despre USL ca despre o „armată de eliberare pentru România”.

Întrebat de declaraţiile lui Crin Antonescu, Traian Băsescu şi-a făcut cruce.

Nervii lui Crin Antonescu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22480').select();" id="embed_text_22480" />
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului