Cristiana Sîrbu, profesor doctor în agronomie cu restanţe la ortografie: Greșelile fostului consilier prezidențial o fac invidioasă chiar și pe Maria Grapini

Cristiana Sîrbu, profesor doctor în agronomie cu restanţe la ortografie: Greșelile fostului consilier prezidențial o fac invidioasă chiar și pe Maria Grapini
Foto: Facebook

Fost consilier prezidențial în mandatele lui Ion Iliescu și Emil Constantinescu, profesorului doctor în agronomie Cristiana Sîrbu îi dă bătăi grave de cap gramatica limbii române.

Doctor în Ştiinţe Agronomice şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Cristiana Sîrbu are o viaţă socială foarte activă pe care o împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook, făcând-o invidioasă chiar și pe Maria Grapini.

Astfel, aflăm că doamna Sîrbu predă la  „Anul 4 al Facultăţi de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da Agricultura şi Medicina Veterinara Bucureti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu”.

Menționăm că pe doamna profesor o cheamă Sîrbu, nu Sârbu.

ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu”, urează doamna care-şi poartă titlurile în orice semnătură.

Fostul consilier prezidențial nu se descurcă mai bine nici în limba engleză. Fie că este la mare, la munte, cu studenții sau în vacanțe cu diverși domni, Cristiana Sîrbu vrea să se știe, arată Adevărul.

Acesta imortalizează momentul printr-un selfie sau o fotografie obișnuită, la care adaugă un text privind momentul respectiv.

WORLD ENVIRONMEN DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS ONE PLANET ! CONSUME With CARE !”, a transmis ea fanilor, pe data de 4 iunie.

Profesorul universitar menţionează că în prezent este „preşedinte executiv al Fundaţiei ce îl care ca preşedinte si fondator pe domnul Ion Iliescu. Sunt Senior Associate în cadrul S.C. Mondopack Trading S.R.L., cea mai prestigioasă fabrică pentru echipamente de ambalat destinate ambalării produselor alimentare şi nealimentare din România. Pe lângă cele enumerate, sunt profesor universitar în cadrul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară”.


 

  

Ultima oră
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)