Csibi Barna ar putea fi concediat. Sorin Blejnar: Voi sesiza Comisia de Disciplină

Csibi Barna ar putea fi concediat. Sorin Blejnar: Voi sesiza Comisia de Disciplină
Foto: jurnalul.ro

Extremistul Csibi Barna, bărbatul care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu, ar putea fi concediat din postul de funcționar public, în cadrul ANAF, după ce a lipsit de la serviciu timp de o săptămână.

Acesta a fost mutat disciplinar la Direcția de Finanțe Aiud iar apoi la București însă nu s-a mai prezentat la locul de muncă de o săptămână.

Sorin Blejnar, șeful ANAF, a declarat, în exclusivitate pentru B1 TV, că va sesiza Comisia de Disciplină privind acest caz.

“Nu știu dacă va fi concediat. Comisia de Disciplină va analiza motivele pentru care nu s-a respectat ordinul meu în ceea ce privește detașarea sa la București”, a declarat Blejnar.

Acesta a mai spus că Barna a fost reclamat la Comisia de Disciplină și pentru gestul simbolic de spânzurare a lui Avram Iancu, cercetările în acest caz fiind suspendate datorită începerii urmării penale în cazul lui pentru același fapt.

Csibi Barba ar putea fi concediat

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali