Cum arată Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă

Cum arată Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă

Cunoscut întregii țări, Tudor Chirilă, solist al trupei Vama și jurat în emisiunea Vocea României, a reușit cu succes să-și țină întreaga familie departe de lumina reflectoarelor. Totuși, nu mai este un secret că artistul formează un cuplu cu Iulia Măzgan. Frumoasa brunetă este mai tânără decât juratul de la “Vocea României” cu 13 ani, însă, diferența de vârstă nu a reprezentat până acum un impediment în relația lor. Iulia Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează cu cuplu de mai bine de șase ani și au împreună doi copii.

Tudor Chirilă, artistul de la Vocea României, și-a găsit liniștea alături de Iulia Mîzgan

Cu un trecut tumultuos și multe relații cu vedete autohtone, Tudor Chirilă, 45 de ani, pare să fi fost ‘cumințit’ de Iulia Mîzgan, 32 de ani. De mai mult de șapte ani, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt părinții a doi băieți. Fiul cel mare a venit pe lume la finalul anului 2014, în luna noiembrie.

Fiul cel mic al cântărețului a venit pe lume în vara lui 2016, iar despre sarcina partenerei juratului de la “Vocea României” s-a aflat în aprilie – practic, cu câteva luni înainte de nașterea lui. Totul a ieșit la iveală după ce cei doi parteneri au mers la lansarea filmului “Dincolo de calea ferată”.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan au împreună doi copii

Cum arată și cu ce se ocupă Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Măzgan nu are legătură cu showbizul, fiind o persoană discretă. S-a născută în Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează la departamentul de marketing, la un post de radio.

Tudor Chirilă evită să își expună viața personală, însă, la un moment dat a vorbit pe blogul personal, despre mama copiilor săi.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a scris artistul pe blogul său, potrivit Viva!

Tudor Chirilă și iubita lui, Iulia Mîzgan, într-o impostază tandră

Într-o altă postare, de această dată pe contul Iuliei Mîzgan de Instagram, Tudor Chirilă s-a lăsat surprins într-un tablou de familie.

“Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan”,a scris iubita lui Chirilă în dreptul postării.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan într-o fotografie făcută de fiul lor

Iulia l-a susținut pe Tudor Chirilă și în finala de la Vocea României

De altfel, puțini știu faptul că Iulia este cea care stă în spatele succesului artistului. Ea îi este aproape mereu alături la finalele emisiunii Vocea României.

În finala din decembrie 2019, când elevul lui Tudor Chirilă a câștigat finala Vocii României, Iulia Mîzgan a făcut chiar și un instastory pe Instagram în care îl felicită public pe Dragoș Moldovan.

Iubita lui Tudor Chirilă, Iulia Mîzgan, spectator la finala Vocea Românieifinala Vocii României

Foto: Instagram /Iulia (stânga), alături de o prietenă, în public la „Vocea României”

Cariera lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă este actor,muzician,compozitorşi producător. A fost solistul formaţieiVama Veche, apoi a fondat formaţiaVama.

Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt şi lung-metraj şi a interpretat roluri de referinţă în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanţi regizori români.

În2012, a publicat prima sa carte, “Exerciţii de echilibru”.

În 2014, a devenit antrenor laVocea României.

De-a lungul timpului, Tudor Chirilă s-a implicat în numeroase campanii sociale. Spre exemplu, în2005, a fost iniţiatorul campaniei “Live pentru viaţă”, prin care s-au strâns donaţii pentru sinistraţi.

A susţinut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer „Nu mă ignora”, iniţiată de Asociaţia Salvează Vieţi.. Alături de „Agenţia de Vise”, compania sa de management şi booking artistic, a derulat foarte multe proiecte cu impact social şi cultural, printre care “Chirilă în licee” – turneu de mentorship în liceele din Bucureşti, “Cruciada Culturii”, “PremiileIoan Chirilă” etc.

Urmăriți B1TV.ro și pe