Cum arată noul logo Dacia. Schimbări majore anunțate de producători (VIDEO)

Cum arată noul logo Dacia. Schimbări majore anunțate de producători (VIDEO)
Sursă foto: Facebook

Dacia anunță o nouă identitate vizuală și mașini mai colorate. Producătorul francez promite autoturisme portocalii, verzi, kaki, dar și de culoarea teracotei.

„Începând din iunie 2021, noua identitate de marcă va fi adoptată de diferitele canale de comunicare: online, publicitate, broșuri.

Showroom-urile Dacia vor afișa treptat noua identitate de marcă ncepând din prima parte a anului 2022. În ceea ce privește gama de modele, aceasta va primi noul logotip și noua emblemă în cursul semestrului al doilea, din anul 2022″, a anunțat Dacia.

Noul logo Dacia, format din două litere

Cei de la Renault au explicat ce reprezintă logo-ul, un „D” și un „C”, unite precum un lanț, ceea ce exprimă solidaritate și legătură. Astfel, logo-ul va putea fi identificat cu ușurință de la distanță, spune Renault.

„Noua paletă de culori, având în centru nuanța verde-kaki, evocă apropierea de natură, un reper important pentru clienții noștri și un teritoriu unde vehiculele Dacia își pun în valoare pe deplin capacitățile, asemenea emblematicului Duster.

O serie de culori secundare completează gama:

– trei culori din sfera „terestru-mineral” – kaki închis, culoarea teracotei și nuanța nisipului;

– două culori contrastante, un portocaliu și un verde intens”, au mai precizat producătorii.

În 2021, Dacia a lansat primul model electric, Spring. La finalul anului va scoate pe piață Dusterul restilizat, iar cel mai probabil, în 2022, va fi lansat și crossover-ul cu șapte locuri, care va înlocui Logan MCV.

Noul logo de la Dacia (VIDEO)

Ultima oră
19:25 - Comunicaţiile dintre cele două Corei, restabilite la iniţiativa lui Kim Jong-un. Cum interpretează serviciile secrete sud-coreene schimbarea de atitudine de la Phenian
19:15 - Alertă la Pentagon. Clădirea a fost sigilată, după ce s-au tras focuri de armă în apropiere. Cel puțin o persoană a fost ucisă
19:04 - AUR, despre noile buletine: „De ce a fost înlocuit SEX cu GEN?”. George Simion: Genul e o realitate subiectivă, nu trebuie să ajungem cu aceste discuții nici măcar în școli (VIDEO)
18:57 - Imagini virale de la Mamaia. Un grup de turiști a încins o paranghelie cu purcei la proțap, chiar în fața unui hotel din centrul stațiunii
18:24 - Emil Boc, despre buletinele electronice: Nu este vorba de cip, ci e vorba de amprentă. Nu se introduce nimic în corpul uman
18:23 - CNCAV: 15.395 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. 11.174 au primit prima doză
17:53 - Cât a ajuns să coste o cameră la Mamaia, după scumpirile de la 1 august. Turiștii plătesc sume piperate pentru o vacanță pe litoral
17:40 - Scurtcircuit în camera de resuscitare a UPU, la Spitalul Judeţean Piteşti. Trei pacienţi au fost evacuaţi
17:22 - Calendarul anului școlar 2021 – 2022. Când începe școala și cât vor dura cele trei vacanțe din acest an
17:20 - Sorin Cîmpeanu, despre plata orelor remediale: E o problemă de organizare, fondurile europene necesită mai multe raportări. Nu găsesc justificare ca aceste plăţi să întârzie dincolo de septembrie (VIDEO)