Cum poți obține un zâmbet nou în doar o zi. Implanturile Nobel® și Straumann® – garanția succesului în implantologia modernă

Cum poți obține un zâmbet nou în doar o zi. Implanturile Nobel® și Straumann® – garanția succesului în implantologia modernă

“Dacă ştii să zâmbeşti, zâmbetul se întoarce la tine ca o comoară” este unul dintre cele mai frumoase citate despre importanța zâmbetului în viețile noastre. În ultimii ani, este evidentă preocuparea oamenilor pentru a avea o dantură sănătoasă, iar soluțiile pe care stomatologia modernă ni le oferă sunt performante, rapide și extrem de eficiente.

Implantul dentar este o astfel de soluție pentru persoanele ce se confruntă cu lipsa unuia sau mai multor dinți, iar ultimele inovații în implantologie au făcut ca înlocuirea dinților lipsă să nu mai reprezinte un motiv de îngrijorare sau disconfort.

În prezent, principala preocupare a marilor producători de implanturi din lume, Nobel® (SUA) și Straumann® (Elveția), dar și a specialiștilor în implantologie este de a oferi soluții minim-invazive, garantate pe termen lung și care permit pacientului să se bucure de restaurarea completă a zâmbetului în doar câteva ore.

Implanturile Nobel și Straumann – garanția unui zâmbet perfect

 Există încă mulți pacienți îngrijorați că intervențiile chirurgicale prin care implanturile dentare sunt inserate sau procedurilor de adiție osoasă ar putea fi dureroase, însă este important să menționăm că stomatologia și tehnologiile au evoluat atât de mult încât aceste temeri nu mai sunt fondate.

În prezent, implanturile dentare și protocoalele de încărcare imediată contribuie semnificativ la confortul celor care optează pentru acest tip de reabilitare orală. Un tratament cu implant dentar ne ajută să ne recăpătăm funcția de masticație, dar și armonia feței și estetica zâmbetului.

În cadrul clinicilor DENT ESTET, pacienții beneficiază de cele mai performante implanturi la nivel mondial, create de companiile Nobel® și Straumann® pentru a răspunde tuturor cerințelor acestora:

 • osteointegrare rapidă, chiar și în situații clinice dificile (severă atrofie osoasă, diabet, osteoporoză)
 • rata de succes garantată de studii științifice
 • reducerea perioadei de tratament
 • pierdere osoasă minimă
 • integrare estetică perfectă a lucrării protetice

Cum poți obține un zâmbet nou în doar o zi. Beneficiile implanturilor dentare Nobel® și Straumann®

 “În prezent, pacienții își doresc rezultate imediate și tratamente performante. Ei vor să plece din cabinet cu dinți frumoși și sănătoși, iar tratamentul cu implant dentar cu încărcare imediată este soluția potrivită în astfel de cazuri. Implanturile dentare Nobel® și Straumann® sunt rezultatul a zeci de ani de cercetări și studii clinice, oferind rezultate previzibile pe termen lung și o rată ridicată de succes“, spune dr. Alexandru Georgescu, medic specialist implantologie și parodontologie în cadrul clinicilor DENT ESTET, doctor în științe medicale.

Acesta este și motivul pentru care implanturile realizate de Nobel® și Straumann®, cei mai importanți producători din lume, reprezintă alegerea pacienților noștri pentru reabilitări orale complexe.

Avantajele oferite de implanturile cu încărcare imediată (fixarea lucrării protetice provizorii într-un interval de numai câteva ore de la inserarea șurubului în os și fixarea bontului protetic) sunt nenumărate. În primul rând, pacientul nu trebuie să aștepte osteointegrarea implantului pentru a se bucura de dinți estetici și funcționali, ceea ce conduce la un confort sporit, deoarece numărul intervențiilor chirurgicale este redus. Acest lucru semnifică mai puține vizite în cabinetul medicului stomatolog, în condițiile în care timpul este extrem de important pentru noi toți.

În plus, datorită progresului tehnologic și digitalizării în implantologia modernă, noile generații de implanturi disponibile în cadrul clinicilor DENT ESTET reprezintă soluții prietenoase cu pacientul, eficiente și accesibile.

Principale beneficii ale implanturilor dentare sunt:

Stabilitate primară superioară. Unul dintre avantajele majore ale noilor generații de implanturi este stabilitatea primară în toate tipurile de os. Atât Nobel, cât și Straumann au creat implanturi cu design ce permite inserția rapidă și eficientă.

Încredere ridicată în rezultatele finale. Noile generații ale implanturilor Nobel® și Straumann® au o rată de succes de peste 98%.

Adaptabilitate pentru orice tip de țesut osos. Deoarece stimulează creșterea osoasă și osteointegrarea, cele mai noi implanturi dentare sunt potrivit și persoanelor în vârstă, care au o masă osoasă redusă, dar și pentru fumători și pacienți cu diabet.

Sistemul revoluționar de implanturi All-on-4®: șansa la o nouă viață

În rezolvarea cazurilor complexe de reabilitare orală, DENT ESTET aplică, în prezent, revoluționarul Malo Protocol® ce cuprinde tehnici de intervenție ce reduc timpul de tratament, cresc rata de reușită și scad aproape la jumătate prețul intervenției față de soluțiile clasice.

Conceptul All-on-4® by Nobel Biocare reprezintă o tehnică de reabilitare orală pentru o arcadă dentară completă, inventată de prof. dr. Paulo Malo pentru a le oferi pacienților edentați complet sau cu dinți clinic irecuperabili șansa la o viață nouă, în doar o zi.

„Aceste cazuri sunt cele mai provocatoare. Cea mai dificilă situație o reprezintă pacientul fără dinți, fără os și cu o vârstă mai înaintată. Acestea sunt cazurile complexe. Iar pentru a le rezolva, All-on-4® este soluția de tratament, care are o rată de succes de 98%”, declară prof. dr. Paulo Malo, mentorul DE Implant Division din anul 2020.

În mod convențional, o reabilitare orală completă a arcadei dentare ar necesita inserarea a minimum 6-8 implanturi dentare, pentru a putea susține o punte fixă completă. Iar o astfel de soluție este dificil de implementat în cazul în care pacientul prezintă o atrofie osoasă severă. În schimb, tratamentul All-on-4® constă în reabilitarea arcadei dentare cu ajutorul a doar 4 implanturi, fără adiție osoasă.

Implanturile sunt introduse astfel încât sunt evitate zonelor cu masă osoasă deficitară de la nivelul maxilarelor, iar pacientul pleacă din cabinet cu o proteză fixă provizorie, pe toată arcada, chiar în ziua intervenției. După integrarea în os a implanturilor, este montată lucrarea definitivă.

Masterplanul DE Implantologie Digitală – protocol unic în România aplicat în cadrul clinicilor DENT ESTET

Masterplanul DE Implantologie Digitală este un protocol de lucru menit să faciliteze tratamentele cu implant dentar și să asigure pacientului o experiență completă în toate clinicile DENT ESTET. Datorită colaborării cu profesorul Paulo Malo și beneficiind de echipamente și tehnologii digitale avansate, echipa de medici implantologi DENT ESTET reprezintă alegerea numărul 1 a pacienților cu tratamente complexe.

Pacienții știu că noile tehnici și tehnologii aplicate în implantologie permit scurtarea timpului de așteptare, reducerea disconfortului în cabinet și intervenții cu grad de invazivitate redus la minim.

Principalele avantaje oferite de centrul integrat de implantologie DENT ESTET:

 • Echipă multidisciplinară de specialiști, certificați internațional în toate ramurile medicinei dentare
 • Ultimele generații de implanturi dentare premium
 • Tehnologii digitale recunoscute la nivel mondial
 • Departament de protetica dentară – laboratorul dentar digital Aspen
 • Mentenența implanturilor dentare
 • Serviciile speciale conexe

Protocolul urmărește parcurgerea tuturor etapelor pornind de la investigațiile inițiale, protocolul de chirurgie și finalizând cu mentenanța pe termen lung a implanturilor dentare.

În concluzie, este important să subliniem că, pentru a avea rezultatele scontate atunci când apelăm la tratamentul cu implant dentar, un rol esențial îl are alegerea medicului stomatolog specialist în implantologie și a clinicii dentare. Pregătirea și experiența medicului dentist, ca de altfel și tehnologia digitală folosită și echipa multidisciplinară, sunt factori cheie ce fac diferența între succesul sau eșecul tratamentului.

Ultima oră
18:41 - Mare surpriză în Cupa României. O echipă de Liga a III-a s-a calificat în sferturi
18:36 - Curentul antivaccinist, puternic și în rândul penticostalilor. Emanuel Conțac: „Majoritatea celor din spațiul neoprotestant au, mai degrabă, rezerve față de vaccin”
18:20 - CNCAV: 150.639 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 111.033 au primit prima doză
18:15 - Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unui jaf în Italia. Românul devenit celebru pentru numele său a fost împușcat mortal de proprietarul magazinului pe care îl jefuia
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)