Cutia milei a ajuns și pe litoral. Doi turiști din Mamaia și-au plătit cu monede de 5 și 10 bani nota de plată

Cutia milei a ajuns și pe litoral. Doi turiști din Mamaia și-au plătit cu monede de 5 și 10 bani nota de plată
Cutia milei a ajuns și pe litoral. Doi turiști din Mamaia și-au plătit cu monede de 5 și 10 bani nota de plată. Sursa Foto: Hepta.ro

Cu toate că începutul de sezon estival a fost unul cu puține rezervări și cu plaje aproape goale, acum stațiunile se bucură de turiștii veniți din întreaga țară, semn că litoralul nu va intra în impas nici în acest an.

Valurile de scumpiri ce s-au năpustit asupra țării noastre i-au făcut pe români să protesteze și să plătească cu monede de 5, 10 și 50 de bani. La o terasă din Mamaia, de exemplu, doi tineri și-au achitat nota de plată în valoare de 45 de lei cu o bancnotă de 20 de lei, una de 10 lei, iar restul de 1 leu, 5 bani, 10 bani și 50 de bani.

Doi turiști și-au plătit cu monede nota de plată

Mulți turiști români se plâng în aceste zile de prețurile exorbitante la toate serviciile oferite de turoperatorii de pe litoral. Stațiunea Mamaia a ajuns aproape de neatins, când vorbim de prețuri. Persoanele cu dare de mână nu se uită la bani, atunci când vine nota de plată, însă alții se scotocesc în buzunare până la ultimul bănuț pentru a-și plăti consumația.

Așa s-a întâmplat și la o terasă din stațiunea Mamaia, unde doi tineri au avut o consumație de 45 de lei. Au mâncat 3 mici, au băut o bere și un suc. La final, au plătit nota de plată cu o bancnotă de 20 de lei, una de 10 lei, iar apoi au completat cu bancnote de 1 leu și monede de 5 bani, 10 bani și 50 de bani.

Ospătarul care i-a servit pe cei doi băieți, a rămas puțin șocat, însă a acceptat mărunțișul, pentru că nu avea încotro, mai ales că o parte din bani îi reveneau sub forma de bacșiș, undeva la 3 lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe