Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi pleacă de la HotNews. Surse: Puterea de decizie la Hotnews s-ar putea muta în zona PSD

Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi pleacă de la HotNews. Surse: Puterea de decizie la Hotnews s-ar putea muta în zona PSD

Schimbări importante de poziţionare pe piaţa media din România. După mai bine de zece ani petrecuţi la publicaţia online Hotnews, redactorul şef Cristian Pantazi şi editorul coordonator Dan Tăpălagă şi-au anunţat brusc plecarea de la vehiculul media ce i-a făcut celebri. Cei doi au declarat la unison că motivul plecării e dat de viziuni editoriale diferite faţă de acţionariatul majoritar, lăsând de înţeles că divergenţele sunt mai vechi, dar şi ireconciliabile.

Demisiile lui Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi reprezintă o lovitură de imagine dură pentruHotnews.ro.Publicaţia online a ignorat în ultima vreme mai multe subiecte care lezau imaginea șefei DNA, cât și subiecte care țineau de relația /colaborarea SRI- DNA sau profesionalismul unor procurori DNA.

Zvonuri in piata media vorbesc de o preluare a puterii de decizie a Hotnews in zona PSD si o apropiere catre Liviu Dragnea, pozitionare care nu se potrivea cu viziunea celor doi jurnalisti demisionari

Atât Pantazi, cât şi Tăpălagă , au reprezentat vectorul principal de imagine pentru site-ul Hotnews.ro,iar plecarea lor presupune obligatoriu o reaşezare a acestei publicaţii. Este de urmărit alături de cine se va lipi de acum încoloHotnews.ro.Se va apropia mai mult şi mai strâns de liderul PSD Liviu Dragnea? Va continua să ascundă anumite scandaluri extrem de sensibile pentru o anumită parte a serviciilor secrete? Vor continua să mai sprijine necondiţionat, spre exemplu, protestele de stradă ? Sunt întrebări la care vom afla probabil răspunsul în scurt timp.

De asemenea, trebuie urmărit şi cum se vor replia cei doi demisionari pe piaţa media. Cristi Pantazi şi Dan Tapalaga au anunţat că vor demara în scurt timp un nou proiect editorial, care cu siguranţă va încerca să mute o parte din publicul actual al celor de la Hotnews. Şi poate că odată cu trecerea timpului, cei doi vor decide să ofere mai multe amănunte despre diferenţa de opinii cu acţionariatul Hotnews şi modul în care în ultima perioadă erau tratate aici subiectele ce reprezentau agenda publică a zilei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni